Hintli generalden Türkiye'ye Ege Denizi'nde savaş gemisi tehdidi

Hindistan Başbakanı Narendra Modi'ye yakın komutanlardan olan emekli general Gagandeep Bakshi, Yunanistan ve Hindistan'ın Ege Denizi'nde tatbikat yapabileceğini söyleyerek, Hint donanmasının bir an önce Ege Denizi'ne gönderilmesi gerektiğini savundu. Türkiye ve Pakistan'ı "düşman" olarak olarak nitelendiren general, "Ankara, Hindistan ve Yunanistan'a meydan okuyamaz. Onların nihai hedefi Avrupa'yı fethetmek" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2021 23:53 GÜNCELLEME 26.01.2021 13:28 DÜNYA
Hintli generalden Türkiye'ye Ege Denizi'nde savaş gemisi tehdidi
Hintli generalden Türkiye'ye Ege Denizi'nde savaş gemisi tehdidi

Son haftalarda kardeş Türkiye ile Pakistan arsındaki ilişkileri gündeme getiren Yunan medyası, bugün de sıra dışı bir röportaja imza attı.

MODI'YE EN YAKIN İSİMLERDEN

Yunan Pentapostagma gazetesine konuşan emekli Hintli general Gagandeep Bakshi, Yunanistan ve Hindistan'ın Ege Denizi'nde birlikte tatbikat yapabileceğini söyledi. Hindistan Başbakanı Narendra Modi'ye yakın isimlerden olan Bakshi, Türkiye'yi suçlayıp Hint donanmasının bir an önce Ege Denizi'ne gönderilmesi gerektiğini savundu.

"DONANMAMIZ HEMEN EGE'YE GELMELİ"

Gazete muhabirinin "Son yıllarda hem Ege'de hem de Doğu Akdeniz'de Türk gemileri ile tatbikat yapan Pakistan gemilerini gördük. Yunan ve Hint donanmaları arasında ortak tatbikatlar görebilir miyiz?" sorusuna cevap veren Hintli general, "Elbette. Yunan ve Hint donanmaları arasındaki tatbikatlar hemen başlamalı. Hindistan donanması çok güçlü. Amerikan, Japon ve Avustralya donanmalarıyla tatbikatlar yapıyoruz. Yunanistan'ın da güçlü bir donanması var. Hint Donanması hemen Ege'ye gelmeli" diye konuştu.

"TÜRKİYE VE PAKİSTAN ORTAK DÜŞMANIMIZ"

Yunanistan ile Hindistan'ın tarih boyunca sağlam bağlarının olduğunu belirten emekli general, "Günümüzde iki ortak düşmanımız var. Biri Türkiye diğeri ise Pakistan. İstihbarat alanında olduğu kadar savunma alanında da birlikte çalışmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"ANKARA BİZE MEYDAN OKUYAMAZ"

Türkiye'nin kardeşi Pakistan ile ortak hareket etmesini kendisine yediremeyen Hintli general, Türkiye'nin bölgeyi istikrarsızlaştırdığını belirterek, "Ankara, Hindistan ve Yunanistan'a meydan okuyamaz. Bu konuda netiz" dedi.

"TÜRKİYE AVRUPA'YI FETHETMEK İSTİYOR"

Çin, Türkiye ve Pakistan'ın işbirliği içinde olduğunu öne süren Bakshi, Türkiye'nin göçmenleri koz olarak kullandığını söyleyerek, Ankara'nın nihai amacının Avrupa'yı fethetmek olduğunu iddia etti.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 642 TÜMÜ
  • İLİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be.Bir Tahsin efendi her şeyi biliyor.Bir O bilimsel konuşuyor.Diğerleri işkembeden sallıyormuşum be.Bakta kafan buluslararası değmesin.Islanırsın Tahsin efendi !.....
    Cevapla
  • Bıyıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Genaral ve Subaylara da bıyık serbest olsun da bu iki ayaklı görsün bıyık nasıl olur
    Cevapla
  • Cengaver 3 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz sömürüğü konuşma
    Cevapla
  • Çağlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Göndersinler gemilerini bekleriz egeye,zaten balıklar için yapay resif oluşturuyoruz hint donanma unsurları bizim mühimmatlarımıza hedef olur iyi olur biraz talim etmiş oluruz.Çok kaşınmasınlar babürşahı tekrar onlara hatırlatırız.
    Cevapla
  • Bekleriz ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi sen eksiktin hıyar torunu hıyar. Aklıma Mehmet Akif' in şiiri geldi; Kimi Hindû, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR