Rusya'dan Joe Biden'ın açıklamalarına sert tepki

Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya hakkındaki söylemlerine, "Agresif ve yapıcı değil. Rusya, ABD'nin ültimatomlarını tolere etmeyecektir" yorumunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2021 13:43 GÜNCELLEME 05.02.2021 16:52 DÜNYA
Rusya'dan Joe Biden'ın açıklamalarına sert tepki
Rusya'dan Joe Biden'ın açıklamalarına sert tepki

Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'ya yönelik açıklamalarına "Bu açıklamalar agresif ve yapıcı değil. Rusya ABD'nin ültimatomlarını tolere etmeyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

ABD Başkanı Joe Biden geçtiğimiz gün, Trump dönemine atıf yaparak, "Rusya'nın agresif eylemleri karşısında ABD'nin boyun eğdiği günlerin sona erdiğini" söylemişti. Rusya'da bu açıklamalara yanıt geldi.

Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada ABD Başkanı Biden'ın sözlerine ilişkin, "Bu açıklamalar agresif ve yapıcı değil" ifadelerini kullandı

Rusya'nın ABD'nin ültimatomlarını tolere etmeyeceğini belirten Peskov, "Kremlin iki ülkenin çıkarları çatışsa bile diyaloğu sürdürmeyi umuyoruz" dedi.

KAYNAK : Reuters
YORUMLAR 5
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Ekonomik Forumunda video konferans yolu ile ÇİN BAŞKANI ve RUS BAŞKANI ofisine geldiler ve konuştular. AÇIK AÇIK JOE ya ne yapabilceğini ve ne yapamayacağını dikte ettiler. Kibarca incitmeden kırmadan. Almanya tavrını değiştirmezse KUZEYİMİZ de birşey olmaz. Hİndistan RUS ekseninden çıkmazsa da DOĞU da birşey olmaz.
    Cevapla
  • kahrol chpkk 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi yiyin birbirinizi...Allah size muslumanlari unutturacak dert versin...
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Belasını arıyorlar. Allah tezinden belalarını versin. Müslümanları da bunun şerrinden korusun İnşAllah.
    Cevapla
  • hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    kendilerini fil sanıyorlar etrafa tepişerek korku salmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    AMA FİL. ve tepişmek Amerika nın zararına; Dükkan (piyasalar çakarsa Dolar çakar) KAZANANI olmayan bir savaş; Dükkanda mal kalmaz. Rusya sudan; somali; libya; ırak; suriye değil. Hazmedip Sindiremezler. Ve en başta AB ve ALMANYA bunun olmasına izin vermez.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR