Almanya’da terör örgütü PKK’nın sözde sorumlusuna hapis

Almanya'da terör örgütü PKK’nın sözde bölge sorumlusu 3 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2021 20:46 GÜNCELLEME 19.02.2021 20:46 DÜNYA
Almanya’da terör örgütü PKK’nın sözde sorumlusuna hapis
Almanya’da terör örgütü PKK’nın sözde sorumlusuna hapis

Koblenz Yüksek Eyalet Mahkemesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 38 yaşındaki Gökmen Ç. "Yabancı bir terör örgütüne üye olmaktan" hapis cezası aldı.

Mahkeme, Gömen Ç’nin 2017-2019 yılları arasında, terör örgütünün Saarbrücken, Frankfurt ve Hessen bölgerinin sözde bölge sorumluluklarını üstlendiğinin kanıtlandığına hükmetti.

Gökmen Ç’nin Nisan 2018’den 2019’un Haziran ortasına kadar örgüte yaklaşık 500 bin avro havale etmekten sorumlu olduğu da açıklandı.

Frankfurt Havalimanı'ndaki tren garında Federal Polis tarafından geçen yıl gözaltına alınan Gökmen Ç. hakkında, Koblenz Eyalet Yüksek Mahkemesi’nde Federal Başsavcılık tarafından dava açılmıştı.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • nadir 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkedeki hainler bitmreden terörö bitmez çünkü teröre oksijen veren içerdeki krvatlı hainler kripto ajanlardır açık açık yapıyorlar ceza yok hapis yok istediklerini yapıyorlar allahım ülkemizi koru
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence; Bak oğlum herşeyi göz önünde, yapıyorsun. Biraz daha gizli yap ve uyandırma Türkiye yi.. demek için içeri almışlardır. Bi kaç haftaya salarlar.. İnşallah besledikleri mahluklar, onlara musallat olur..
    Cevapla
  • Ayhan Kandemir 3 yıl önce Şikayet Et
    almanlar bile hapis veriyor ama Türkiye'de hdp liler istediğini yapabiliyor.
    Cevapla
  • Poyrazim59 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir taktik göz boyamaca... Belkide sadece kara para aklamaktan ceza vermistirler ..Terör deseler bütün almanyadaki bunların yanlıları ayaklanır almanyayi karistirilar almanlar bundan korkar.. Besle kargayı oysun gözünü..inşallah böyle olur almanlar için.. en sonunda Reisen lafina gelecel bunlar..
    Cevapla
  • derbeder 3 yıl önce Şikayet Et
    hayret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR