Yunan Türkolog: Erdoğan'ı yıkıp 'Dişi Kurdu' iktidara getireceklerdi

Yunan Türkolog Ordinaryüs Profesör Dimitris Kitsikis, 2016'da Obama yönetiminin Erdoğan'ı ortadan kaldırarak "Dişi Kurdu (Meral Akşener)" iktidar yapma planı olduğunu iddia ederek, "Bugün Bahçeli ile Erdoğan Batı'ya karşı bağımsızlık için ittifak yapıyor. Mesele o değil, mesele Batı'ya karşı bağımsızlık kazanmak. Erdoğan hoşunuza gitse de gitmese de büyük bir lider. Umarım başarılı olur" diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2021 11:31 GÜNCELLEME 24.02.2021 11:31 DÜNYA
Yunan Türkolog: Erdoğan'ı yıkıp 'Dişi Kurdu' iktidara getireceklerdi
Yunan Türkolog: Erdoğan'ı yıkıp 'Dişi Kurdu' iktidara getireceklerdi

Yunan Türkolog Ordinaryüs Profesör Dimitris Kitsikis, Cumhur İttifakının Batı'ya meydan okuduğunu belirterek, 2016'da Obama yönetiminin Erdoğan'ı ortadan kaldırarak "Dişi Kurdu (Meral Akşener)" iktidar yapma planı olduğunu ifade etti.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, 1970'ten beri Kanada'daki Ottawa Üniversitesi'nde araştırmalar yapan Kitsikis, "Bugün Bahçeli ile Erdoğan Batı'ya karşı bağımsızlık için ittifak yapıyor. Mesele o değil, mesele Batı'ya karşı bağımsızlık kazanmak. Erdoğan hoşunuza gitse de gitmese de büyük bir lider. Türkiye'yi Batı'dan tarafsızlıkla kurtardı. Örneğin, Arapların lider Nasır'ı tarafsızlık politikası uygulamaya çalışmış ama başaramamıştı, umarım Erdoğan başarılı olur" dedi.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Maho Davardöven 3 yıl önce Şikayet Et
    Batı tc yi Osmanlı halklarının soykırımı, terörist israili yaşatacak koruyacak bir sömürge olarak kurdu. Bu yüzden vatandaş uyanmasın diye yüzyıldır soykırım üstüne soykırım uyguluyor.. Yüz binlerce kurd soykırıma uğratıldığı halde hala tc ye karşı tek bir soykırım davası açılmamıştır.. Bu da tc siyaseitinin ve kurumlarının siyonist sergerdeler tarafından yönetildiğini .. ilk defa akp döneminde Dersim vd diğer soykırımlar dile getirilmiştir.. Bu tc yi kuran soykırımcıları panikletmiştir.. Çünkü Ermeni vb. sahte soykırımlardan ziyade kurd soykırımı gerçektir. Siyonist sergerdeler osmanlıyı-çarlığı yıkan kuresel siyonist firmalar dünyayı satsalarda bu soykırımın altından kalkamayacaklar..
    Cevapla
  • Mahosavar 2 yıl önce Şikayet Et
    Beynin bulanmış senin mezopotamya faresi.
    Cevapla
  • yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu Reisin sözüne geldiniz değilmi. Meral Akşener tıpkı Kılıçtaroğlu gibi PROJEDİR
    Cevapla
  • islamdevrimi 3 yıl önce Şikayet Et
    Reiss be
    Cevapla
  • Horlama 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum ama içerdeki lağım fareleri ABD nin emrinde, ha bire yalan fitne fesat peşindedir
    Cevapla
  • şerif keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    bu doğru bir haber ,15 temmuzdan bir ay once ben başbakan olucam diye defalarca dile getirdi,amerikadan guç alanlarn cesareti artyor,buna zehirlenma diyebiliriz.mutlaka ortaya çikacaktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR