Sık sık siyahilere yönelik şiddet olaylarıyla gündeme gelen ABD'de yeni bir skandal daha yaşandı. ABD polisi, bu kez 5 yaşındaki bir çocuğa şiddet uyguladı.

ABD'de polis şiddeti görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez mağdur edilen sadece 5 yaşındaki bir çocuktu. Maryland eyaletinde polis, okuldan kaçan bir çocuğu yakaladı.

KELEPÇE TAKTILAR

Çocukla uzun süre alay eden polisler, ardından çocuğu ekip aracına bindirip okula geri getirdi. Polisin şiddeti burada da sona ermedi. Okul müdürünün odasına götürülen çocuk korkudan ağlamaya başladı. Ancak polis çocuğu susturmak için tehditlerine devam etti. Hatta çocuğa kelepçe taktı.

ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu söyleyen anne Shanta Grant, polisler hakkında şikayetçi oldu. Polis departmanı ise konunun yargıya taşındığını ancak polislerin görevde olduğunu açıkladı. Olayın yaşandığı okuldan yapılan açıklamada da "Yetişkinlerin bir çocuğa bu şekilde konuşmasının, tehdit etmesinin bir açıklaması olamaz" ifadeleri yer aldı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Rüya tabircisi 29.03.2021 20:47
    Amerikan kabusu
  • Çiçek 29.03.2021 19:00
    5 yaşındaki çocuk oyundan başka ne bilir Ağlamak TAMI SUÇ ÇOCUK AGLAR NE olmuş. bu sebepten polis çagırıp korkutmak kelepçe takmak yanlış okul ögretmenleri çocukla ilgilenemiyorsa bu işi yapmasınlar bunun için para almıyorlar mı çocukken hangimiz yaramazlık yapmadık ki
  • Ersan 29.03.2021 18:37
    Bize özgürlük dersi verenlere bak sen
  • Gül İzmir 29.03.2021 18:32
    Psikoloji baski bu cocuk büyüyüyünce polisleri sevebilirmi acaba....nerede İnsanlik haklari ......bizim Türk polislerimize selam olsun....
  • Hayret Şaşkın 29.03.2021 18:14
    Hayret bi'şey! Nasıl olmuş da çocuğu silahla öldürmemişler?