ABD'de bir parkta bayılan ve hastaneye kaldırılan Miles Jackson isimli siyahi, hakkında arama emri olduğu için hastaneye gelen polislere direnince vurularak öldürüldü. 


ABD’de siyahilere yönelik polis şiddetine bir yenisi daha eklendi. Ülkenin Ohio eyaletinin Columbus kentinde parkta bayılan Miles Jackson hastaneye kaldırıldı. Jackson'un hakkında arama emri olduğu ortaya çıkarken, hastaneye polis çağrıldı. Hastanede Jackson'ın üstü polisler tarafından arandı. Polislerden biri arama esnasında arkadaşına Jackson'un silahı olduğu uyarısında bulundu.


OLAY ANI KAMERADA


Jackson polislerin aramaya karşı koymasının ardından polislerden biri elektroşok tabancasını kullandı. Jackson, Polisin "silahını bırak" çağrısına uymadı.Polislere karşı direnen  Jackson polis tarafından vurularak öldürüldü. Jackson’un hayatını kaybettiği anlar polisin vücut kamerasına yansıdı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Eyyy Vatandaş! 16.04.2021 17:08
    Elini kaldırmamak öldürülme nedeni mi oluyor? Bu kadar mı ucuz? Buna nasıl hak veriyorsun?
  • Okan 16.04.2021 13:06
    Amerikan polisi vandal kabul ama bu olayi polis şiddeti diye sunamazsiniz. Dünyanın her yerinde standart prosedür. Silahli şahıs silahını birakmazsa vurulur. Lütfen olayin nasil olduguna bakmadan her olayi amerikan polis şiddeti diye sunmayin. Tamam adamlar genelde vicdansız ama bu olay o duruma girmez
  • ruhi 16.04.2021 09:28
    Siyahı beyazı bilmem ama Amerika da polise vur onayı var. Bugün aynı kanun Türkiye de olsa yine aynı şekilde olur. Bunu gavuru türkü yok ki geçmiş yıllardan biliriz...
  • Yavuz 16.04.2021 09:25
    Abd polis örgütü Öldürmek için programlanmış korkak insanlıktan uzak katil polisler.
  • İsmaYİL 16.04.2021 08:25
    Siyahiler Birlik Olmalı Başka Yolu Yok.
Daha fazla yorum görüntüle