İsrailliler söyledikleri sözlerle kan dondurdu. Youtube kanalına röportaj veren İsrailliler'in nefret dolu söylemleri ile adeta kan dondurdu. İşte nefret dolu konuşmalar...

 

- Bence İsrail orayı ele geçirmeli ve oradakileri (Filistinlileri) dışarı atmalı. Onları (Filistinlileri) öldürmemek daha iyi olur ve Arap ülkelerine gönderebilir.

 

- Tarihe bakılırsa burası bizim hakkımız. Buraları biz fethettik ve burası için geçmişte savaştık.

 

- Biz 1400 yıl sonra geri döndük. İnsanları (Filistinlileri) burada yaşadıkları için suçlayamam. Ama burada ilahî bir adalet var.

Şunu kabul etmelisiniz ki onların büyük büyük büyük babaları benim büyük büyük babalarımı buradan kovmuştu ve biz geri döndük. Bu adil değil demek garip.

 

- Bence Yahudiler bu ülkeyi ele geçirdiler. Ve burası bizim ülkemiz ve burada Araplar'ın olmaması gerekir.

 

- Bence nasıl söylesem Arapları dışarı atmamız gerekiyor.

 

- Bunun bir cevabı olduğunu düşünmüyorum. Bunun tek yolu onları bombalamak. Sadece bunu yapabilirsin. Başka bir şekilde onları durdurmaya çalışmak işe yaramaz.

 

- Başka çaremiz yok Araplar terör saldırıları yapıyor. Arapları öldürmeliyiz.

 

- Bence Yahudiler'in onlardan (Filistinliler'den) nefret etme hakkı olmalı. Neden olmasın ki.

 

- Bu ülkede barış olması için bir şans yok. Onlarla (Filistinliler) barış yapamazsın bizden her zaman nefret ettiler.

 

- Eğer barış olmuyorsa ve durumu devam ettiremiyorsanız, başka yöntemlerle bunu çözmemiz gerekir. Başka bir seçenek yok.

 

- Bence onlara (Filistinliler'e) bir ülke vermeliyiz sonra ülkeler arası bir savaş çıkararak onları ortadan kaldırmalıyız.

 

Yorumlar 222 Yorum Var
  • Lotuus 16.05.2021 17:02
    Artik turk askeri baris icin filistine girmeli ne duruyoz
  • Bir ANNE 16.05.2021 00:39
    Bunlara zamanın da acımamak lazımmış hepsi tam birer şeytan ama biz islam aleminde de birlik yokki müslümanım diyen ülke liderleri israille normalleşme anlaşması yapıp dinini milletini ülkesini peşkeş çeken islam ülkelerinin liderleri ile dolu malesef ki ve adamlar istediğini yapıyor sadece bi kınama neden çünkü güçlü değiliz değiller. Adamlar ekonomik anlamda dünyaya hükmetmişler bizi(müslümanrı) her çoğrafyada eziyor öldürüyor. İslamı islam gibi yaşamalı ve davranmalıyız. Her anlamda güçlü olmalıyız birlik olmalıyız. Allah bize israilin kahrolduğu günleri inşallah en yakın zamanda gösterir. Allah yardımcıları ve koruyucuları olsun FİLİSTİN 'li kardeşlerimizin
  • Arif 16.05.2021 00:34
    Hitler demişti ya kalan yahudileri yok etmediğim için dünya insanlığı bana kızacak, haklıymış. Dağdan gelip bağdakini kovmak değil bunlar yoketmek istiyor. Gençleri buysa artık yaşlıların düşünmek bile istemiyorum. Kahrolsun siyonist lsrail ve uşakları.
  • Çanakkaleli 16.05.2021 00:34
    İnsanlıktan nasibini almamış suratsızlar
  • Cem 16.05.2021 00:31
    AŞŞAĞILIK insanlar
Daha fazla yorum görüntüle