Suudi Arabistan’ın El-Kasım Bölgesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda çalışan görevli, yakıt aldığı sırada alev topuna dönen araç nedeniyle ölümden döndü.

Suudi Arabistan’ın El-Kasım Bölgesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yakıt alan bir araç alev topuna döndü. İstasyonda çalışan görevli ise alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay anı istasyonda bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alınırken, yakıt alan aracın sürücüsü ile görevli arasındaki konuşma sırasında yere yanan bir cismin düştüğü ve görevlinin panik halinde araçtan uzaklaşırken araca bağlı olan yakıt pompasını çıkardığı görülüyor.

GÖREVLİNİN KOLU VE BACAĞI YANDI

Yakıt pompasının araçtan çıkması ile yere dökülen yakıtın, bir anda alev alması ile istasyon görevlisi alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Olayda hafif şekilde yaralanan görevlinin, bacağının ve kolunun alev aldığı görüldü.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ SİGARA

Araç sürücüsü de panik halinde aracını terk ederken, istasyon görevlileri yangına hızla müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangının çıkış nedeninin ise sigara olduğu öne sürüldü.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • bir bilen 08.06.2021 01:34
    cehennemi hatırlatır suud ailesine iyidir.
  • Ramazan37 07.06.2021 21:35
    Bu bir örnek. Ülkemizde akaryakıt istasyonlarında dolum yapılırken millet telefonla konuşuyor sigara içiyor. Bakın sigara nasıl alev alıyor....
  • Cemal 07.06.2021 15:45
    LPG değil benzin olduğu anlaşılıyor
  • Suat 07.06.2021 15:23
    Araplar alem adamlar kendi beceriksizliği ve iş bilmemezliği yanmasına sebep olacaktı.
  • Şeyh Azem 07.06.2021 15:17
    İlahi birgüç tarafından gazaba uğradı ondan araç alev almıştır
Daha fazla yorum görüntüle