Macron'a tokata istenen ceza belli oldu

Geçtiğimiz Salı günü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a tokatlı saldırı düzenleyen Damien Tarel, hakim karşısına çıktı. Tarel için kamu görevlisine saldırı suçundan en fazla üç yıl hapis ve 45 bin euro para cezası istendiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2021 17:42 GÜNCELLEME 10.06.2021 17:42 DÜNYA
Macron'a tokata istenen ceza belli oldu
Macron'a tokata istenen ceza belli oldu

Fransa’da 8 Haziran günü Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a Drome bölgesini ziyareti sırasında tokat atan Damien Tarel, hakim karşısına çıktı.

Drome departmanının başkenti Valence’de görülen mahkemede, 28 yaşındaki Damien Tarel, Macron'un güneydoğu Drome bölgesine yapacağı ziyaretten birkaç gün önce, cumhurbaşkanına yumurta veya kremalı turta atmayı düşündüğünü söyledi.

45 BİN EURO CEZA

Haber kanalı BFM TV’nin anlık olarak yayınladığı mahkemede Tarel, "Macron'un ülkemizin çürümesini çok net bir şekilde temsil ettiğini düşünüyorum" diyen Tarel, “Macron'u gün doğumunda düelloya davet etseydim, karşılık vereceğinden şüpheliyim" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Tarel için kamu görevlisine saldırı suçundan en fazla üç yıl hapis ve 45 bin euro para cezası istendiği bildirildi.

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsaydı acaba adli kontrol şartıyla serbest bırakılır mıydı?? Bizde bu hakimler olduğu sürece Adalet maalesef beklemiyorum
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza değil adama ödül verip Antalya'ya tatile gönderin.
    Cevapla
  • DUMBADZE 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsa o mahkeme 15 yıl sürerdi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi dedikleri bu olsa
    Cevapla
  • asıl ceza 2 yıl önce Şikayet Et
    bence o cezayı microna vermeleri lazım. neden tokat yiyecek kadar terbiyesizlikler yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR