TRT'ye konuştu diye hedef tahtasına konuldu

Kapatılan Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi’nin eski direktörü Marwan Muhammad, Fransa’da Müslümanlara yönelik baskıyı TRT'ye verdiği röportajda anlattığı için ülke medyası tarafından hedef gösterildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2021 06:03 GÜNCELLEME 29.07.2021 08:53 DÜNYA
TRT'ye konuştu diye hedef tahtasına konuldu
TRT'ye konuştu diye hedef tahtasına konuldu

Müslümanlara baskının her geçen gün arttığı Macron yönetimindeki Fransa’da, Fransız hükümetinin Müslümanlara yönelik baskı ve ayrımcılığa ilişkin çalışmalar yürüten Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi (CCIF) kapatılmıştı.

MARWAN FRANSIZ MEDYASININ HEDEFİNDE

Kapatılan derneğin eski direktörü Marwan Muhammad, son günlerde Fransız medyası tarafından linç ediliyor. Bunun sebebi ise TRT ekranlarında Fransa'da Müslümanlara nasıl davranıldığına dair uluslararası bir soruşturma çağrısı yapması.

TEK SUÇU TRT'YE RÖPORTAJ VERMESİ

Paris merkezli bir Fransız haber dergisi olan Marianne, "Eski CCIF direktörü Marwan Muhammed, Türk televizyonunda Fransa hakkında her şeyi anlatıyor" başlığı atarak Muhammed’i hedef gösterdi.

Derginin yazısında, TRT’ye verdiği röportajda, Müslümanların değerlerinin aşağılandığı ve yok sayıldığı, camilerin kapatıldığı ülkedeki İslam düşmanlığını anlatan Marven için "Fransa'daki Müslümanların durumu hakkında Türk devlet televizyonunda çok sayıda yalan sıraladı. Utanç verici bir şekilde sarhoş olan Marwan Muhammed, konuyla ilgili uluslararası bir soruşturma bile istedi" denildi.

"KONUŞTUĞUMUZ AN TEHDİT EDİLİYORUZ"

Kendisine yönelik linç kampanyası sonrası Twitter hesabından hedef gösterildiği haberi alıntılayan Marwan, "Fransa'da Müslümanlara nasıl davranıldığına dair uluslararası bir soruşturma çağrısı yaptığım için bana saldıran başka bir değersiz gazete. İslamofobi o kadar "yok" ki, ondan çıkar sağlayanlar, konuştuğunuz anda size hakaret ediyor, tehdit ediyor ve damgalıyor!" sözleriyle bu duruma tepki gösterdi.

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    batı haçlı zihniyeti hiç yok olmadı batı ülkelerinin medeni olduğuna insan hakları söylemlerine asla inanmadım inanmıyorum
    Cevapla
  • Kafkasyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar medeni ise ben İslam dan çıkarım. Bunlar kendi halkı için bütün müslümanlar ölse kılını kıpırdatmazlar nokta. Cezayirdeki katliamlarını unutmadık daha
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş? Güya insan haklarının çok ileride olduğu Avrupa'da bundan yararlanabilmek için önce 1. Müslüman olmamak. 2. Avrupa'nın yerlisi olmak. 3. Onlar gibi düşünmek gerekmektedir. İyi de bu şartları sağladığın takdirde Çin bile baya baya demokratik bir ülke olur. O zaman ne diyeceğiz? 1. Çin çok demokratik bir ülkedir. 2.Eğer onlar gibi düşünmüyorsan Avrupanın demokrasisi Çininkinden çok da ileri değildir. Siz karar verin.
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyetten bahseden sözde medeni batılılar hani nerde iplikleri pazara çıkıyor bir bir ama bizim insanımız hålå onlara ozeniyo onlar gibi konusuyo onlar gibi giyiniyor türk ve müslüman demeye bin şahit
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende kendi vatanını bırakıp yurt dışında yaşayanları anlamıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR