Acil durum toplantısında cinsel içerikli video skandalı

ABD Louisiana'da Ida kasırgasıyla ilgili düzenlenen bir toplantıda cinsel içerikli yayınlar yapıldı. Yapılan açıklamada bilgisayar korsanlarının saldırıda bulunduğu ifade edilirken, yaşanan olay "iğrenç ve talihsiz" olarak nitelendirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2021 11:44 GÜNCELLEME 24.09.2021 11:45 DÜNYA
Acil durum toplantısında cinsel içerikli video skandalı
Acil durum toplantısında cinsel içerikli video skandalı

Ida kasırgası nedeniyle yaşanan elektrik ve telefon kesintilerini tartışmak için sanal olarak bir araya gelen katılımcıların bazılarının bilgisayar ekranlarında cinsel içerikli görüntülerin yer aldığı görüldü.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

The Advocate'nin haberine göre, elektrik şirketleri ve Louisiana eyaletinin kamu hizmet servisi, yaşanan aksaklıklar nedeniyle büyük tepki altında. Yaşanan bu olayın da söz konusu tepkilerin bir parçası olabileceği düşünülüyor.

"TALİHSİZ VE İĞRENÇTİ"

Louisiana Kamu Hizmeti Komisyonu (PSC) Başkanı Craig Green, yaşanan olayla ilgili olarak "Talihsiz ve iğrençti. Görünüşe göre, bilgisayar korsanlarının yeterli elektriği ve internet erişimi var" ifadelerini kullandı.

"BİRDEN FAZLA SAHTE HESAP VAR"

Toplantı raporlarına göre, beş üyeli komisyon sorunu çözene kadar toplantıyı 15 dakika ertelemek zorunda kaldı. Grubun yönetici sekreteri ise, WGNO TV'ye, işin içinde birden fazla sahte hesap olduğunu söyledi.

YORUMLAR 3
  • Cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yemezler
    Cevapla
  • Mehmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme odun lazım
    Cevapla
  • #avşarın delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    lan oğlum bunun neresi iğrenç. zaten siz lgbt bir toplum değilmisiniz. iğrenç olan sizsiniz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR