"30 milyon ABD'li Biden'a karşı silahlanmaya hazır"

MSNBC'nin Ulusal İlişkiler Analisti John Heilemann, 20 ila 30 milyon insanın, ABD Başkanı Joe Biden'ı görevden almak için “silahlanmaya” hazır olduğunu söyledi. Açıklama ABD basınında yeni bir tartışma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2021 11:08 GÜNCELLEME 13.12.2021 11:08 DÜNYA
"30 milyon ABD'li Biden'a karşı silahlanmaya hazır"
"30 milyon ABD'li Biden'a karşı silahlanmaya hazır"

ABD'nın uluslararası yayın yapan haber kanalı MSNBC'nin Ulusal İlişkiler Analisti John Heilemann,  'Basınla Tanışın' programında sunucu Chuck Todd'un sorularını yanıtladı.

Programda eski ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili bölümde Heilemann, "Joe Biden'ın gayri meşru olduğunu ve şiddetin onu ortadan kaldırmak ve Donald Trump'ı eski haline getirmek için uygun bir araç olduğunu söyleyen yüzde 8, belki de yüzde 12'ye varan oranlar gösteren bir araştırma var. Bu, 20 ila 30 milyon insanı temsil ediyor. 20 ile 30 milyon insanın silahlanmaya hazır olduğunu gösteriyor” dedi.

John Heilemann, Trump destekçilerinin, “siyasi şiddeti destekleyen bir kitle hareketini” temsil ettiğini de söyledi.

Heilemann'ın açıklamalarına ABD basınından tepki geldi.

Gazeteci Drew Holden açıklamalar için "Son birkaç yıl basını korkunun sattığına ikna etti" dedi.

Yazar Daniel Darling, “Haberlerimizin çoğu, sizi korkutmak ve dikkatinizi çekmek için PANİK TV haline geldi. Bu sorumsuzluk." yorumu yaptı.

KAYNAK : Russian Today
YORUMLAR 2
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın planı yakındır. Ey biden kafiri sonunu bekle. Türkiye ye ikinci fetö darbesini dolar ile yapıyosun chp ve fetö ipi elinde olabilir ama Allah planlarını bozacaktır inşallah. Devirin şu kafiri ey abd halkı....
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ve desteklerimizi ilan ediyoruz. Ha gayret şu şeytan ülkesini ateşe verin. (fetö azade kalmasın ateşten itina gösterin)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR