Suudi Arabistan’da etkili olan kar yağışı sonrası halk sokaklarda karın keyfini çıkardı.

Suudi Arabistan’ın Tebük kentinde 2 gündür etkili olan kar yağışı, sokakları beyazı boyadı. Halk, 2022 yılının ilk karını kutlarken, geleneksel dans gösterileri yapıldı.

Hükümet yetkilileri, kar yağışı nedeniyle yollardaki denetimi arttırdı ve bölge valisi talimatıyla acil durum planı hazırlandı. Afet ve kriz yönetim merkezi ise, sert hava koşulları nedeniyle halka dikkatli olunması gerektiği çağrısında bulundu.

Suudi Arabistan’ın kuzeyinde yer alan Tebük bölgesinde, nadiren de olsa yağmur ve kar yağışı görülüyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • İlker 04.01.2022 21:53
    İnşallah Ankara'ya da bolca kar yağar
  • Rahmi 04.01.2022 21:20
    Allah Resulu, Arabistan yeşillenmedikçe kıyamet kopmaz, demiştir. Demekki iklim değişecek oralara kar ve yağmur daha çok yağacak. En doğrusunu Allah cc. Bilir.
  • Muradısani 04.01.2022 20:46
    Abicim sokaklarda demişsiniz ama orası dağın etekleri ...güzel görüntüler...maşallah
  • Alper 04.01.2022 20:27
    Sıkı giyinin üşümeyin :)))
  • bacane şelkandi 04.01.2022 18:58
    erhan bey bunlar niye halay çekiyor haberi tam okursan bu bölgeye nadiren kar ve yağmur yağıyormuş yani kurak bölge olduğu için bu bölgede olan insanlar kar ve yağmuru görünce sevinmezmi sevinir secde etmese bile ALLAH a hamdu sena eder şükreder böyle isyan ederek değil.bana kaç kere secde ettin kar yağınca sorusuna gelince ben her zaman beni yaratan bana rızık veren beni yöneten terbiye eden hastalandığımda bana şifa veren hayatın her alanında hüküne tabi olan ALLAH a secde ediyorum elhadulillah çünkü ben muvahhid müslümanlardanım müslüman iddasında bulunanlaradan değil.
Daha fazla yorum görüntüle