Elton John koronavirüse yakalandı!

İngiliz şarkıcı Elton John'un koronavirüs testi pozitif çıktı. 75 yaşındaki sanatçı, bu nedenle ABD'nin Dallas kentindeki iki konserini iptal etmek zorunda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2022 00:50 GÜNCELLEME 27.01.2022 00:52 DÜNYA
Elton John koronavirüse yakalandı!
Elton John koronavirüse yakalandı!

Dünyaca ünlü müzisyen Elton John, koronavirüse yakalandı. Sanatçı, Farewell Yellow Brick Road turnesine 20 Ocak’ta, yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra New Orleans’ta başlamıştı, ancak devam edemedi.

Testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran 75 yaşındaki John, ABD'nin Dallas kentindeki iki konserini de iptal etmek zorunda kaldı.

"KENDİMİ VE EKİBİMİ GÜVENDE TUTMAK İSTİYORUM"

Ünlü yıldız, "Herkese merhaba, Covid kaptığımı ve bu nedenle Dallas'taki gösterilerimi yeniden planlamak zorunda kaldığımı bildirmek için bir mesaj göndermek istedim. Biletleriniz varsa, yeni tarihler için çok yakında sizinle iletişime geçilecektir. Gösterileri ertelemek her zaman büyük bir hayal kırıklığıdır ve bundan rahatsız olan herkes için çok üzgünüm ama kendimi ve ekibimi güvende tutmak istiyorum. Her zaman olduğu gibi, tüm sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim ve hepinizi yakında görmek için sabırsızlanıyorum!" dedi.

Ayrıca şarkıcı Elton John'un, semptomlarının hafif olduğu ve aşılarının tam olduğu belirtildi.

YORUMLAR 3
  • eskyns 2 yıl önce Şikayet Et
    bende dun oldum kovit beni neden haber yapmiyorsunuz
    Cevapla
  • Fazlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çokta lolo
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kovid olmuşum banane lo eltondan meltondan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR