Paris Ulu Cami yöneticisi, Macron için oy kullanma çağrısı yaptı

Paris Ulu Cami Yöneticisi Chems-Eddine Hafız, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a oy verilmesi çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2022 23:42 GÜNCELLEME 15.04.2022 23:43 DÜNYA
Paris Ulu Cami yöneticisi, Macron için oy kullanma çağrısı yaptı
Paris Ulu Cami yöneticisi, Macron için oy kullanma çağrısı yaptı

Hafız, Paris Ulu Cami’nin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Fransa’nın ve Müslüman vatandaşların bir dönüm noktasına girdiğini belirtti.

Fransa ve Müslüman vatandaşları dahil olmak üzere tüm toplumun kaderinin cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda sandıkta belirleneceğine işaret eden Hafız, 24 Nisan’daki seçimin ikinci turunda mevcut Cumhurbaşkanı Macron’dan yana oy kullanılmasını istedi.

Hafız, demokrasiye rağmen Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin ve yanıltıcı bilgilerin yayılmaya devam ettiğine dikkati çekti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • İnceldiği yerden 2 yıl önce Şikayet Et
    Le pen'e verip ABD'deki zenciler gibi boy ölçüşmek.Göze alamıyorsanız ya hicret ya da macronun kazanın suyunu ısıtıp çocuklarınızı islama düşman kan içici neferler yapmasını izleyeceksiniz.Ömrünüzün son deminde kararınızı içinizde yargılarsınız.Macrona mı güveneceksiniz?Hadi ihtimal oy için cami kapattı islam'ı aşağıladı.Yani bunu yapabilecek kişi.Esir olduğunuzu görmüyor musunuz?Dilediğini yapıyor üstünüzde.Demokrasiye rağmen öyle mi?Varsa git mahkemelere.Fransa Almanya polis devletidir.Sarıyeleklilere yaptıklarına bakın.Almanya sol vekilleri bile dayak yiyip mecliste veryansın ettiler.Güçleri azaldıkça hırçınlaşacak.İsrailin filistine yaptıklarını yaşayabilirsiniz.
    Cevapla
  • ademoğlu, 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çağrıya karşı inşallah adam olursa Müslümanlara iyi sahip çıkar, çok dua eder belki müslüman olmak nasip olur
    Cevapla
  • Dertli 2 yıl önce Şikayet Et
    Zor surum , diğer gacı makron dan beter
    Cevapla
  • Erhan ergovan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya karışmayın Fransa ezelden beri İslam ve yabancı düşmanı müslümanları orda bu ikisine kesinlikle oy vermemesi lazım umarım le Pen kazanır. Şenlik o zaman başlayacak avrupada
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    en büyük islam düşmanı laiklik belasını icad eden ırkçı ülke fransa ve hollandadır ikisinede hiç bir zaman güvenilmez oyda verilmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR