ABD'de kimin tarafından yaptırıldığı bilinmeyen ama küreselcilerin manifestosu olarak kabul edilen, üzerinde "Dünya Nüfusunu 500 milyonun altında tut" yazılı Georgia Guidestones anıtı kimliği bilinmeyen kişilerce bombalandı.

Patlama sonrası büyük hasar alan anıt daha sonra yetkililer tarafından iş makineleriyle tamamen yıkıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Guidestones (Georgia Rehber Taşları) nedir?

Georgia Guidestones (Georgia Rehber Taşları), ABD'nin Georgia eyaletinin Elbert County şehrinde bulunan bir anıttır. 1979 yılında inşa edilmiştir. Kimin tarafından yaptırıldığı da bilinmemektedir.

Bu taş hitabelerin koruyucuları, bu emirleri 'doğaya sahip olma gereksinimi' gibi cevaplasalar da, esas amacı Ademoğlu'nun yer yüzünden silinmesi ve kurmayı hayal ettikleri 'Yeni Dünya Düzeni'nin amentüsünü temsil etmektedir.

6 granit taştan ibaret olan hitabelerin yüzlerinde, 8 yaşayan dil ve 4 eski çağ dilinde yazılmış 10 ilke bulunur. 

4 granit taş birbirine ayrı yönlere bakarken ortalarındaki ince bir granit sütun da tepeye yerleştirilmiş olan granit kapağı tutar.

5.47 metre yüksekliğindeki hitabenin toplam ağırlığı yaklaşık 108 tondur (107.840 kg).

GİZLİ ANLŞAMAYLA YAPILDI İDDİASI

Georgia Guidestones anıtını, kendilerini, 'Altın çağı arayan bir grup Amerikalı' olarak ifade eden “R. C. Christian” topluluğu tarafından, Haziran 1979 tarihinde kim olduklarını kimseyle paylaşmaması adında gizli anlaşma yaptıkları Elberton Granit şirketi tarafından inşa edilmiştir.

SIR GİBİ SAKLANDI

Anıtın gerçek dikilme amacının sır gibi saklanması ve bu taşları hazırlatanların bile tanınmaması, herkesi o dönemde hayrete düşürmüştü.

10 ilke, yapının dört büyük parçasının yüzeylerine İngilizce, Rusça, Arapça, İspanyolca, Çince, Hintçe, İbranice ve Swahi dilinde kazınmıştır. Bu ilkeler:

-İnsan nüfusunu daima doğa ile uyumlu olarak 500.000.000'un altında tut.

-Farklılıkların ve uygunluğun, gelişiminin çoğaltılmasını bilgece idare et.

-İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir.

-Tutku, inanç, gelenek ve her şeyi yönet.

-İnsanları ve ulusları, adil yasalar ve sadece mahkemeler ile koru.

-Bütün anlaşmazlıkları ülkeler üstü bir mahkemeye bağla.

-Küçük yasalar ve kullanışsız protokollerden kaçın.

-Kişisel hakları, sosyal görevler ile dengele.

-Gerçeği, güzelliği, aşkı, sonsuzlukla ahenk kurma arayışını taktir et.

-Dünyada bir kanser olma, doğaya yer bırak, doğaya yer bırak.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • YILMAZ 07.07.2022 15:59
    1979 da bu sözde "anıt"a 10 emiri yazanlar, baktılarki bu emirleri duyan ve dinleyen yok, bu sözde anıtı patlatalımda duyulsun demiş olmalılar. Herşeyi çekmişlerde potlatanları çekmediklerine göre, o taşlaro oraya kuranlarla aynı meşrepten olmamlılar, patlatanları da aynen o taşları koyanlar gibi gizli tutulmuşlardır.
  • m.ö 07.07.2022 15:59
    işaallah bu küreselcilerin oyunu onların başlarına yıkılır bu sefil küreselciler ne istiyorlar insanlardan bu evreni onlarmı yarattı haberimiz yok herşeyin sahibi var allah c.c rabim onlara fırsat vermesin amin
  • Trabzonlu 07.07.2022 15:37
    Yazımda kullanılan 15-20.milyonluk bir kitlenin dili ağababa küreselci yi gösteriyor. .....Hedeflenen tek dil muhtemelen İngilizce. ...Sonuç : Şeytan ın sağ ve solkolları Anglo-Sakson ve Siyonist yahudi ittifakı. ...
  • Okuyucu 07.07.2022 15:26
    Bu anıtı yıkanlar karşıt görüşteki insanlar mı yoksa yapanlar artık ihtiyaç kalmadığı için mi yaptılar ? Malum mRNA aşılarının bize gelecekte ne yapacağını bilemiyoruz Umarım birinci seçenektir
  • engin 07.07.2022 15:13
    Allah c.c. ye isyan eden bu kavimde bir gün gelecek bu taşları gibi olacaktır. inşallahurahman.
Daha fazla yorum görüntüle