"Türkler rastgele bir şey yapmaz, her zaman bizden daha güçlüydüler"

Yunanistan'ın provokasyonları artarak devam ederken, Yunanistan yerel kanalı BlueSky TV spikeri İoannis Theodoratos; ülkesini kızdıracak mesajlar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 10:43 GÜNCELLEME 01.10.2022 11:32 DÜNYA
"Türkler rastgele bir şey yapmaz, her zaman bizden daha güçlüydüler"
"Türkler rastgele bir şey yapmaz, her zaman bizden daha güçlüydüler"

Yunanistan Doğu Akdeniz'de ve Ege Denizi'nde provokasyonlarına devam ederken Yunanistan yerel kanalı BlueSky TV spikerinden dikkat çeken açıklamalar geldi.

Türkiye-Yunanistan ilişkileriyle ilgili konuşan İoannis Theodoratos, ülkesini kızdıracak itiraflarda bulundu:

"Neo-Osmanlıların tarihimizin belirli safhalarına saldırarak moralimizi bozmak adına tarihi nasıl kullandığını bir düşünün. Bunu aklında tutmalısın; Türk rastgele bir şey yapmaz. Türk, bir eylemde bulunmadan önce başarılı olacağından yüzde 100 emin olmalıdır. Biz de planın bizim tarafımızda ilerleyeceğinden yüzde 100 emin olmalıyız. Güç dengeleri hakkında sıkça duyduğum bir şey hakkında yorum yapmak istiyorum. Ordularının bizden daha güçlü olduğu doğru. Ama onlar zaten her zaman bizden güçlüydüler."

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • M.D. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırttaki bozuntuları aklına şimdi mi başınıza geldi Türkiye'nin güçlü olduğunu biliyorsunuz her türlü hainliği iblisli'yi de düşmanlığı da yapıyorsunuz neden medyanız ve politikacılarınız ülkenizi yönetenlerde dahil ötüp duruyorsunuz Türkiye'nin gıyabında her türlü düşmanlığı yapıyorsunuz hem de korkuyorsunuz Mart kedisini geçtiniz az yaşa çok yaşa akıbet mutlak gelecek başa az kaldı ayranı biraz daha kabartırsanız Türkiye'nin en sonuncu vilayeti olacaksınız.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen emekli yunan bir genaralinin yorumunu izledim.Yunan halkının psikolojik olarak savaşa hazır olmadığını ve savaşmak istemediğini,buna karşın Türk halkının savaşa hazır ve yunanla savaşmaya istekli olduğunu;siyasette ise tam tersi yunan siyasetinin birlik içerisinde olduğunu ve savaş istediğini ,Türk siyasetinin ise parçalı yapıda olduğunu ve yunanla savaş istemediğini anlatıyordu.Yunan tarafı bizi iyi analiz ediyor, bunu fark ettim.
    Cevapla
  • enver 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru. adam aklı başında ama ne diyor? güçlü olmak başka kazanmak başka diyor. nasıl mı? şöyle kardeş: 1821 mora da küçük bir devlet haline gelen yunan bugüne kadar 7 hedefinden 4. ünü gerçekleştirmiş ve hep kazanmış. şimdi hedefinde 3 tane kalmış. 7.si trabzon pontus.
    Cevapla
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir yorum. haklısın
    Cevapla
  • faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    yavaş gel
    Cevapla
  • vatandaş rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    nihayet yunandan aklı başında bir adam çıktı.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi Yunanistan'la dalaştırıp Ülkemizi " YUNANİSTAN -----SURİYE/IRAK/ERMENİSTAN PARANTEZINDE" 2/3 CEPHELİ SAVAŞA SOKMAK İSTEYEN" ÜST AKLIN PLANLARI"na Yunanistan uyarsaa..??Sonucunu ve Yunanistan'ın düşeceği durumu düşünmek bile istemiyorum. Belki biz biraz zorlanırız ama ortada Yunanistan diye bir ülke kalmaz…(Örn : Yunanistan nüfusu 9-10 Milyon, Türkiye sadece İstanbul şehri 15 milyon??!!")
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR