Rusya’dan kritik yasak kararı!

Rusya, dost olmayan ülkelerin kara yolu taşımacılığında Rusya topraklarını kullanmalarını yasakladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2022 07:10 GÜNCELLEME 02.10.2022 07:10 DÜNYA
Rusya’dan kritik yasak kararı!
Rusya’dan kritik yasak kararı!

Rusya, kara yolu taşımacılığında dost olmayan ülkelere topraklarını kullanmayı yasakladı. Rusya Başbakanı Mihail Mişustin tarafından imzalanan kararnameye göre, dost olmayan ülkelerin kara yolu taşımacılığında Rusya topraklarını kullanmalarına artık izin verilmeyecek.

Çeşitli gıda, giyim ve teknolojik ürünlerin yanı sıra tıbbi malzemeler yasaktan muaf tutuldu. Avrupa Birliği ülkeleri, Rusya'nın kara yolu taşımacılığında Avrupa topraklarının kullanılmasına yönelik çeşitli kısıtlama kararları almıştı.

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu demektir ki Turkiye' nin kara yollarini kullanacaklar zaten bizim tirlar milleti kirip geciriyor birde diger ulkelerin tirlari gelirse trafik kazalari ve olumler artacak demek ki.Acilen tedbir alinmasi gerek agir vasitalar icin .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR