Almanya'da meclisi buz tuttu! Milletvekilleri monta sarıldı

Rusya Ukrayna savaşının neden olduğu ve Avrupa’yı vuran enerji krizinin boyutu gittikçe büyüyor. .

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 11:39 GÜNCELLEME 29.11.2022 11:39 DÜNYA
Almanya'da meclisi buz tuttu! Milletvekilleri monta sarıldı
Almanya'da meclisi buz tuttu! Milletvekilleri monta sarıldı

Rusya’nın enerji akışını kesmesi ile en önemli kaynaklarını kaybeden Avrupa ülkeleri aylardır oldukça tartışılan tasarruf tedbirleri uygularken krizden nasibini Alman meclisi de aldı. Kışı çetin geçiren Almanya’da milletvekilleri, buz gibi meclis binasında mont, atkı ve eldivenlerine sarılarak oturabildi..

Rusya'nın Avrupa geneline uyguladığı enerji kesintileri, pek çok ülkede krize sebep olmaya devam ediyor. Yaz aylarından bu yana kış için alarm verilirken soğukların gelmesiyle birbiri ardına acil durum tedbirleri alınıyor.

Başta İngiltere, Fransa ve Almanya olmak üzere aylardır gündemde olan, tepki çeken tasarruf önlemlerinin bir yenisi de bu defa Alman meclisinde yaşandı.

MECLİS DONDU

Geçtiğimiz aylarda kamu binalarında ısınma ve elektrik tasarrufuna gidileceğini açıklayan ülkede, milletvekillerinin sıra dışı görüntüleri gündeme damga vurdu.

ALIŞILMADIK KARELER

Almanya Federal Parlamentosu Bundestag'da, kaloriferlerin ısılarına 18 derece sınırı getirildi. Tasarruf önlemi kapsamında yapılan ısı kesintisi nedeniyle meclis binasının içi adeta buz tuttu. Sert ve soğuk iklimiyle bilinen ülkede, meclis binasında yapılan bu kısıtlama alışılmadık görüntülere neden oldu.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 4
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Isinacak sobaniz yoksa amarikaya arayin size battaniye yollasin kizil haca basvurun onlar size uzayli battaniye verir hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyin yakinda meclise yorganla geleceksiniz abdnin kopekligine yaptikca usuyeceksiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    BU GÖRÜNTÜLERE ASLA İNANMIYORUM her vatandaşına 2500 euro yardım yapan bir ülke olsa olsa bu görüntüleri rusya ve abd ye mesaj için verir ABD ye hoş gözükmek ve abd nin yanında yer aldığı mesajını vermek için yapıyorlar EĞER bu görüntüler gerçekten böyleyse buda ABD nin yanında olmalarının bedelini ödüyorlar demektir ne yapsınlar fiilden ABD işgali altındaki ülkelerin başka yapacakları bir şey yok
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Prensipli adamlar , millet üşürken , kaloriferi sonuna kadar açmıyorlar. Helal olsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR