AÖF sınavları ne zaman yapılacak, online mı? AÖF sınav tarihleri belli mi? Takvim açıklandı

AÖF sınavları ne zaman, nasıl yapılacak sorusu araştırılıyor. AÖF bahar dönemi ara sınav (vize) ve dönem sonu (final) sınav tarihleri yayımlanan takvim ile netlik kazandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023 akademik takvimi sınav tarihleri için geri sayım başladı. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak, online mı? AÖF sınav tarihleri belli mi?

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2023 11:06 GÜNCELLEME 08.04.2023 13:27 EĞİTİM ÖĞRETİM
AÖF sınavları ne zaman yapılacak, online mı? AÖF sınav tarihleri belli mi? Takvim açıklandı
AÖF sınavları ne zaman yapılacak, online mı? AÖF sınav tarihleri belli mi? Takvim açıklandı

AÖF sınavları ne zaman sorusu merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi sınav tarihleri belli oldu. Sınava girecek öğrenciler, AÖF ara sınav ve dönem sonu sınav tarihlerini araştırıyor. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak, online mı? AÖF sınav tarihleri belli mi? Sınav takvimi yayımlandı!

AÖF ARA SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF bahar dönemi ara sınavları (vize) için tarihler netleşti. Üniversite tarafından yayımlanan takvime göre AÖF ara dönem sınavları 15-16 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak.

FİNAL TARİHLERİ BELLİ Mİ?

Yayımlanan takvimde AÖF vize (ara sınav) ve final (dönem sonu sınavı) tarihleri belli oldu. Buna göre 2023 AÖF final sınavları 27-28 Mayıs tarihinde yapılacak.

Belirlenen sınavlara kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrenciler katılım sağlayamayacak. Dönem sonu sınavında başarısız olan adaylar yaz okulu sınavlarına katılacak.

YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınavları yayımlanan sınav takvimine göre 19 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak.

AÖF SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavları internet üzerinden yapılıyor. Sınavlar, üniversitesinin resmi sitesi olan anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştiriliyor.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • onlineolsunn 1 yıl önce Şikayet Et
    Finallerde online olur diye aldım bileti memleketten gireceğim.
    Cevapla
  • Kemal Kenan Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle online olmalıdır...Bir dünya insan deprem bölgesinden farklı illere gitti...Sınav yeri karışıklığı ve kargaşadan insanlar yeniden eski yerlerine geri gitmek zorunda kalmasın...En azından sınavları iyi geçsin...
    Cevapla
  • Melda 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyüze yapılsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR