KPSS lisans sonucu bu hafta açıklanacak mı? ÖSYM'den açıklama geldi!

Kamuda görev almak isteyen memur adaylarının girdiği 2019 KPSS sınav sonucu açıklanma tarihi ile ilgili Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün açıklama geldi. Peki KPSS sınav sonucu bugün açıklanacak mı?

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2019 09:07 GÜNCELLEME 26.08.2019 09:08 EĞİTİM
KPSS lisans sonucu bu hafta açıklanacak mı? ÖSYM'den açıklama geldi!
KPSS lisans sonucu bu hafta açıklanacak mı? ÖSYM'den açıklama geldi!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen KPSS Genel Kültür, KPSS Alan bilgisi ve KPSS ÖABT sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili önemli açıklama geldi.

 

 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Değerli KPSS adaylarımız, Temmuz ayında ardışık 3 hafta sonu uyguladığımız 2019-KPSS sonuçlarını daha önce belirlediğimiz ve ilan ettiğimiz tarihte açıklayacağız." dedi.

Buna göre KPSS sonuçları 29 Ağustos tarihinde erişime açılacak. Sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci başlayacak. 2020 yılı itibariyle gerekli mülakatları geçen adaylar iş başı yapabilecek.

 

PEKİ KPSS SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar KPSS sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

YORUMLAR 2
  • Sultan C. 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen açıklayın artık .. lütfen . Biz de ne yapacağımızı bilelim .
    Cevapla
  • yeter mi 4 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık ya bir buçuk ay oldu sınava girdiğimiz hala açıklanmadı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR