MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı! MSÜ sınav yeri sorgulama ekranı

ÖSYM MSÜ sınav yeri giriş belgelerini açıkladı. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme Sınavına 14 Haziran tarihinde yapılacak.. Kara, deniz, hava harp okulları ve meslek yüksekokullarında öğrenim görmek isteyen adaylar MSÜ sınav giriş belgelerini nasıl alacağını araştırıyor. İşte MSÜ sınav giriş belgesi...

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2020 16:14 GÜNCELLEME 05.06.2020 16:14 EĞİTİM
 MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı! MSÜ sınav yeri sorgulama ekranı
MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı! MSÜ sınav yeri sorgulama ekranı

Milli Savunma Üniversitelerine bağlı Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarında eğitim görmek isteyen adayların hazırlandığı MSÜ sınavına kısa bir zaman kaldı. Sınava hazırlanan  adaylar sınav giriş yerlerini ve sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Askeri alanda eğitim veren Milli Savunma Üniversitesi  profesyonel subay ve astsubay yetiştirilmesini sağlıyor. Peki 2020 MSÜ sınavı ne zaman yapılacak? İşte ÖSYM tarafından açıklanan MSÜ sınav giriş belgesi 

 

2020 MSÜ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının ÖSYM Başkanlığı tarafından 14 Haziran 2020 tarihine ertelendiği açıklandı.

MSÜ SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

ÖSYM MSÜ sınav giriş belgesini adayların erişimine açtı. Adaylar ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden kimlik numaraları ve şifreleri ile sınav giriş belgelerini alabilirler.

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş belgesini çıkarmak isteyen adaylar ÖSYM’nin resmi internet sitesinden (https://ais.osym.gov.tr ) T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak sınav giriş belgelerini alabilirler.

MSÜ SINAVINDA KAÇ SORU SORULACAK?

MSÜ sınavına girecek adaylara Türkçe(40), Temel Matematik (40), Fen Bilimleri(20) ve Sosyal Bilimlerden(20) toplam 120 soru yöneltilecek. Adaylara bu soruların çözümü için toplam 135 dakika süre verilecek. Adaylar bu yıl içinde gerçekleşen sınavda aldıkları puanlar bu yıl için geçerli olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR