ATA AÖF bütünleme sınavı giriş ekranı: ATA AÖF bütünleme sınavı başladı!

ATA AÖF bütünleme sınavları 6-9 Temmuz tarihlerinde yapılacak. ATA AÖF bahar yarıyılı online bütünleme sınav programı belli oldu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavına girecek adaylar sınavların ne kadar süreceğini araştırıyor. Peki ATA AÖF bütünleme sınavına giriş nasıl yapılır? İşte ATA AÖF bütünleme sınavı giriş ekranı ve sınava dair detaylar haberimizde…

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2020 11:21 GÜNCELLEME 06.07.2020 11:24 EĞİTİM
ATA AÖF bütünleme sınavı giriş ekranı: ATA AÖF bütünleme sınavı başladı!
ATA AÖF bütünleme sınavı giriş ekranı: ATA AÖF bütünleme sınavı başladı!

ATA AÖF final sınavları 15-24 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Final sınavı sonuçlarında beklediği notları alamayan öğrenciler bütünleme sınavına girmeye hazırlanıyor. Atatürk Üniversitesi internet sitesinden yapılan açıklamada ATA AÖF bütünleme sınavı programı açıkladı. Pandemi sebebiyle sınavlar online olarak gerçekleşecek.  Bütünleme sınavlarında adaylara sorumlu oldukları derslerden 20 soru yöneltilecek ve 30 dakika süre tanınacak. İşte ATA AÖF bütünleme sınavı giriş ekranı...

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVINA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

ATA AÖF bütünleme sınavlarına öğrenciler  https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilecek. Öğrencilerin hangi gün hangi derslerin sınavına gireceklerini gösteren sınav programını aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sınav süresince adaylar sorumlu olduğu ders ya da derslere ait sınavları, sadece anılan ders ya da derslerin sınav programında yer aldığı gün 08.00 ile 20.30 saatleri arasında sisteme girerek gerçekleştirilecek. 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF  BAHAR YARIYILI ONLİNE BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 

2019-2020 ATA AÖF BAHAR YILI BÜTÜNLEME SINAVI TARİHLERİ

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavları 6-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler sınavlara 08.00 ile 20.30 saatleri arasında giriş yapabilecek.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVINDA KAÇ SORU VAR?

ATA AÖF bütünleme sınavlarında adaylara 20 soru yöneltilecek. Adaylara sınavlar için 30 dakika süre tanınacak.

 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NASIL YAPILACAK?

Her ders için 20 soru sorulacak ve toplamda 30 dakika süre verilecek. Sınav ekranından yer alan sayaçtan öğrenciler kalan süreyi görebilecek. Bütünleme sınavlarında 4 yanlış cevap 1 doğru soruyu götürecek.

BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI TARİHİ!

ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları 10 Temmuz 2020 tarihlerinde açıklanacak. 6-9 Temmuz tarihleri arasında sınava girmeyen öğrencilere telafi hakkı verilmeyecek.

BAŞARI NOTUNA KATKISI YÜZDE 65 OLACAK!

Oturum süresi (30 dakika) içerisinde herhangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda (elektrik/ internet kesintisi, tarayıcının kapanması vb.), oturum süresi bitmeden aynı sınavın oturumuna tekrar girerek kalan sürenizi kullanabilirsiniz. Ancak 30 dakikadan sonra veya "SINAVI BİTİR" butonuna tıkladığınızda sınavınız tamamlanmış olur ve sınava tekrar giremezsiniz.

Online Bütünleme sınav notunun başarı notuna katkısı %75 oranında olacaktır. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR