Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Yakında duyuracağız

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin, "Birtakım teknik hazırlıklarımız var, çok kısa süre içerisinde gereken açıklamalar yapılacak." değerlendirmesinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2020 11:45 GÜNCELLEME 08.09.2020 12:10 EĞİTİM
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Yakında duyuracağız
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Yakında duyuracağız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ''53 program eğitim içeriği oluşturuldu ve 6 bin 100 öğretmenimiz de yararlanma imkanı buldu. Bu sayı çok çok aratacak. Bir kısmı da uluslararası sertifika almaya hak kazanmış durumda'' dedi.

GEREKEN AÇIKLAMALAR YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanı Selçuk ayrıca, "(Yüz yüze eğitim) Birtakım teknik hazırlıklarımız var, çok kısa süre içerisinde gereken açıklamalar yapılacak." dedi.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 98 TÜMÜ
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    LGS nin kaldırılıp yerine öğrencilerin ilgi, yetenek ve becerilerine göre yerleşebileceği bir sistem getirilmeli. Öğrencilerimizi pisa sorularıyla gereğinden fazla meşgul ettiğimiz kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Hatce hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulların açılmasını çok istiyorum. Ancak yatılı okullarda nasıl önlem alınacak ortak alanlarda fiziksel mesafe nasıl korunacak. Gece öğrencilerin oda gezmesi nasıl engellenecek. Nöbetçi öğretmen sürekli odaları mı gezecek?? Diyelim buna da bi çözüm bulundu.Normal zamanlarda bile öğretmen öğrencinin sorusunu çözerken fizksel mesafe olamazdı ve her türlü enfeksiyona yakalanabiliyorduk. Çözmesen öğrenciye haksızlık olur öğrenci seçme lüksümüz yok yüzüne bakınca bu hasta bu iyi deme şansımız yok şimdi soruyorum bu şartlarda hiç belirti göstermeden geçirebilen öğrenci ile bu kadar yakın temaslı öğretmenin sağlığı nasıl korunabilir??
    Cevapla
  • Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim de oğlum yatılı okuyan öğrenciler den biri. Bu konuda hiçbir açıklama yapılmadı. Merak içinde bekliyorum. Bu süreçte çok sakıncalı buluyorum.
    Cevapla
  • Medine korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım bu seferde yüz yüze eğitimi uzatmayin önlemler alinsin 21 eylülde açın artık okulları ki aklı olan öğrenciler maskesini takar tüm sorumluluklari alır
    Cevapla
  • Turgut 3 yıl önce Şikayet Et
    Önlem almak zorundalar örneğin bir lise öğrencisinin tam duygularının yoğun olduğu bir dönemde okulda tutmak ve bu virüse karşı önlem almasını sağlamak çok zor. O yüzden tedbir almak çok önemli ama eğitimide bir şekilde telafi edilmeli.
    Cevapla
  • Cellal 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Sorumluluk sınavı kaldırılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR