Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü'nden sigara içen öğretmen hakkında açıklama

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bir öğretmenin uzaktan eğitim sırasında sigara içmesi nedeniyle yeniden böyle bir durumun yaşanmaması için gerekli ikazların yapılacağını söyledi. Durmuş “Öğretmen arkadaşlarımızdan elbette sınıf içerisinde nasıl davranıyorlarsa, uzaktan eğitimin de bir sınıf ortamı olduğunu varsayarak buna göre davranmalarını bekliyoruz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2020 14:15 GÜNCELLEME 16.09.2020 11:38 EĞİTİM
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü'nden sigara içen öğretmen hakkında açıklama
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü'nden sigara içen öğretmen hakkında açıklama

Adapazarı’nda, İngilizce öğretmeni Esra B.. uzaktan eğitim sırasında sigara içerken, bir veli bu anları görüntüleyerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğretmen hakkında idari soruşturma açıldığını söyleyerek, “Aslında bu konu ile ilgili uzaktan eğitimde gerek öğrencilerimizin gerek velilerimizin, gerekse öğretmenlerimizin nelere dikkat etmeleri ile alakalı bir eğitim süreci geçirdik. Ama insanoğlunun olduğu yerde bazı hatalar da olabiliyor. Üzülerek karşıladığımız bir durum. Öğretmen arkadaşlarımızdan elbette sınıf içerisinde nasıl davranıyorlarsa, uzaktan eğitimin de bir sınıf ortamı olduğunu varsayarak buna göre davranmalarını bekliyoruz. Hepimizin üzülerek karşıladığı bir olay. Gerekli soruşturma işlemlerini başlattık” dedi. 

 

 


Öğretmenlerin ikaz edileceğini ifade eden Fazilet Durmuş, “Öğretmenlerimizle bir daha böyle acı bir durumla karşı karşıya kalmayı arzu etmediğimiz için ikazlarımız da yapılacak. Ümit ediyorum ki, öğretmenlerimizi bu konuda bundan sonra daha büyük bir hassasiyet gösterecektir. Evet evimizin ortamında olabiliriz ama hepimizin birbirimize uygun bir şekilde davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    ogretmenlik baska meslege benzemez cocuk buyurken hep ogretmeni anlatir hatta tutun icen ogretmen olmamali
    Cevapla
  • Realist 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece uyarıyla geçiştirilecek bir olay değil. Öğretmen bu hareketi bilinçli yapmış. Öğrenciler kimlere emanet
    Cevapla
  • Öğretmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak fikrim kesinlikle bir cezası olmalı bu ikaz edilecek bir hata değil cezası verilmeli hadi kendinden utanman yok mesleğine saygın olsun yazık çok yazık
    Cevapla
  • mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğrencinin dikkatini dağıtan,ve kötü örnek olan işler yapmamak lazım. Atletle ders anlatanda vardı mesela. Öğrenci öğretmeni rol model olarak görmek isteyecektir.
    Cevapla
  • Mrrrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar yapılan hareket yanlış savunulacak bir tarafı da yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR