Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri açıklandı! (2020-2021)

AÖF güz dönemi sınav tarihleri Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültesinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. AÖF sınavları koronavirüs sebebiyle bu yıl online imkanlarla gerçekleştirilecek. Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı AÖF sınav takvimini açıkladı. Peki AÖF güz dönemi ara sınavları ne zaman?

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2020 09:38 GÜNCELLEME 04.11.2020 09:38 EĞİTİM
Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri açıklandı! (2020-2021)
Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri açıklandı! (2020-2021)

AÖF kayıtlarını tamamlayan binlerce adayın yeni gündeminde sınav tarihleri var. Anadolu Üniversitesi yeni eğitim döneminde sınav takvimini öğrencileriyle paylaştı. Salgın hastalık nedeniyle bu yıl gerçekleştirilecek ara sınavlar online olarak yapılacak. Dönem sonu final sınavlarıyla ilgili karar ilerleyen günlerde verilecek. AÖF güz dönemi ara sınavları Aralık ayının ikinci haftası yapılacak. Düzenlenen online ara sınavın geçme notuna katkısı yüzde 25 olarak belirlenirken final sınavı ise yüzde 75 olarak etkileyecek. Peki AÖF güz dönemi sınavları ne zaman yapılacak? İşte 2020-2021 eğitim yılı AÖF sınav tarihleri!

 

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi ara sınavları 12-13 Aralık 2020 tarihlerinde internet üzerinden gerçekleştirilecek. İşte 2020-2021 AÖF sınav takvimi;

 

 

Güz Dönemi Ara Sınavı 12 - 13 Aralık 2020

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 16 - 17 Ocak 2021

Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021

AÖF KAYITLARI 29 EKİM’E KADAR DEVAM EDİYOR!

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine;

ANADOLUYÖS ,İkinci Üniversite, YKS Yeni Kayıt, Yks Ek Yerleştirme ve  DGS Sağlık Lisans Tamamlama kapsamında kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:30’a kadar uzatılmıştır.

AÖF DERS GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR?

AÖF 2019-2020 eğitim yılı bahar dönemi ara sınavları online olarak gerçekleştirilmişti. Sınavların online olarak gerçekleştirilme kararının alınmasının ardından ders geçme notu değiştirildi ve 35 olmasına karar verildi. Online sınavlar için ara sınavın etkisi %25, final sınavının etkisi ise %75 olacak. Ders ortalaması 35’in altında olursa FF harf notu ile dersten kalınmış olacak.

AÖF SINAV MERKEZİ TERCİHİ SON TARİHLER!

 
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • yalnız 3 yıl önce Şikayet Et
    günaydıııın bu açıklanalı bir ay oldu sizin yaptığınız iş bu kadar
    Cevapla
  • corona virüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok istiyorum sağlık çalışanı olmaktan kurtulmayı.Emeklilikte yok zaten yaştan dolayı.Emekli olana kadar bari meslek değiştirelim biraz nolur sanki.
    Cevapla
  • Zor 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyoloji sorularını unvan değişikliğinde biraz zor yaparsın bende anadolu Üniversitesi Sosyoloji mezunu bir hemşirelyim.tam bir anabilimdaliydi sorular gerçekten zordu.anadolu Üniversitesini tebrik ediyorum
    Cevapla
  • corona virüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde şikayetimi dile getireyim yorum kısmını aktif görmüş iken Osmaniye Devlet Hastanesinde elimizi soyle bir sallasak müdüre değiyor her yer müdür iş yapan problem çözen pek az hele selamını getirdiğin biri yoksa mazlum isen ayvayı yedin temmuz ağustosta bile birinin selamını getiremedik eşimde doktor değil mudur değil başkan degil kendisi müftülük memuru sevgili sorumlularımiz mevkiye makama göre değer veriyorlar bunu okuyan bir yetkili olur inşallah
    Cevapla
  • corona virüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben sosyoloji bölümünü insallah bu yıl bahar döneminde bitirip diplomayı alırım.Ancak ben bitirince ünvan değişikliği yapıp meslek değiştirmek istiyorum Böyle kolay sınavsız bir şekilde çalışma yılım baz alınarak ebe olarak yıllarca sahada çalıştığım için inşallah insanlarla kurduğum diyalog dikkate alınarak beni unvan değişikliğine görevde yükselmeye daha çok layık görsünler inşallah bu sınavı düzenleyenler meslekte tecrübenin ve insan ilişkilerinin önemine inanıyorum.Ayrica sosyal hizmet bölümünü de okudum burda da diyalog önem arz ediyor.Sosyoloji ve sosyal hizmet iki diplomamız var Allahın izni ile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR