Liseli Öğrencilere Üniversite Deneyimi

Atlas Üniversitesi, ara tatilde liseli öğrencilere yönelik düzenlediği lise kış okulu ile liseli öğrencilere hedefledikleri alanlarla dair kısa bir üniversite deneyimi kazandırmayı hedefliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2022 11:53 GÜNCELLEME 20.01.2022 11:53 EĞİTİM
Liseli Öğrencilere Üniversite Deneyimi
Liseli Öğrencilere Üniversite Deneyimi

Atlas üniversitesi tarafından lise öğrencilerine yönelik bir program olan “ÜNİVERSİTE ATLASI” programına katılan öğrenciler, kendi alanında lider akademisyenlerinden istedikleri alan ve disipline dair eğitimler alabilecekler. 

İlgi çekici konularda seminerlerin yer aldığı program sınırlı bir kontenjanla pandemi koşullarına uygun olarak 2’ye bölünerek, birinci modül 27–28 Ocak 2022 ve ikinci modül 31 Ocak-1 Şubat 2022 tarihlerinde 2 gün olacak şekilde yüz yüze gerçekleştirilecek. Üniversite Atlasına katılan liseli öğrenciler Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesine bağlı bölümlerinin giriş derslerini alacaklar.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan “ÜNİVERSİTE ATLASI” lise kış okuluna katılacak öğrenciler detaylı bilgi için, tanitim@atlas.edu.tr maili ve 444 34 39 numaralı telefondan üniversitenin çağrı merkeziyle iletişime geçebilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR