İmam hatipler yarıştı, Erol Olçok KAİHL kazandı

İstanbul Kız İmam Hatip Liseleri arasında ‘Parlamenter Münazara Yarışması’ düzenlendi. İki gün süren yarışmayı Ümraniye'den katılan Erol Olçok KAİHL öğrencileri kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2022 14:24 GÜNCELLEME 16.05.2022 14:24 EĞİTİM
İmam hatipler yarıştı, Erol Olçok KAİHL kazandı
İmam hatipler yarıştı, Erol Olçok KAİHL kazandı

İstanbul genelindeki 22 farklı okuldan 28 takım, Esenler Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde parlamenter stili münazara yarışması yaptı. 28 takım, 2 gün boyunca şampiyon olmak için mücadele etti.

EROL OLÇOK KAİHL BİRİNCİ OLDU

Finalde Ümraniye'den Erol Olcok KAİHL, Beşiktaş KAİHL, Zeytinburnu KAİHL  ve Şehit Türkmen Tekin KAİHL öğrencileri yarıştı. Ümraniye’den yarışmaya katılan Erol Olçok KAİHL’den öğrenci takımı turnuvanın birincisi oldu. 



DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu sene ilki gerçekleştirilecek ve parlamenter sitili yapılacak münazara yarışmasına katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, dereceye girecek takımlara da hediyelerle birlikte madalya ve kupalar takdim edildi.
Yarışmada ayrıca en iyi konuşmacılarda ödüllendirildi. Erol Olçok KAİHL öğrencisi Eylül Kaboğlu ve Zeytinburnu İstanbul KAİHL öğrencisi Dilara Gür’e en iyi konuşmacı ödülü olarak kupa ve madalya verildi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR