Okullar ne zaman kapanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvim ile yaz tatili tarihi netlik kazandı. 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi geçtiğimiz Eylül’de başlamış ve ilk ara tatil de 15-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Dönemin sonuna gelinmesiyle birlikte okulların kapanacağı tarih de belli oldu. Peki, yaz tatili ne zaman, karneler hangi tarihte verilecek?

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2022 15:29 GÜNCELLEME 24.05.2022 15:30 EĞİTİM
Okullar ne zaman kapanacak?
Okullar ne zaman kapanacak?

MEB akademik takvimi açıkladı. 7 Şubat 2022’de başlayan ikinci eğitim-öğretim dönemi Haziran ayında son bulacak. Yoğun ders eğitimden bunalan ve tatil planı yapan öğrenciler karnelerin verileceği tarihi araştırmaya başladı. İşte okulların kapanacağı tarih…

KPSS başvuru tarihi ne zaman? 2022 ÖYSM akademik takvimi ve sınav ücretleriKPSS başvuru tarihi ne zaman? 2022 ÖYSM akademik takvimi ve sınav ücretleri

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

2021-2022 yılı ikinci dönem 7 Şubat 2022'de başlamıştı ve 17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin dağıtılması ile birlikte sona erecek. Yaz tatili ise yaklaşık üç aylık bir süre olacak.

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Karneler Türkiye genelinde 17 Haziran Cuma günü sabah 08:30 itibariyle verilmeye başlayacak. Fakat her okulun karne dağıtma saati birkaç saat farklılık gösterebilir.

Karne günü okula gitmeyenler veya daha geç bir saate gidenler okul müdürlüğünden karnelerini alabiliyor.

E OKUL VBS KARNE NOTLARI SORGULAMA EKRANI

Karneler Ne Zaman Verilecek?

E-OKUL VBS SİSTEMİNE NASIL GİRİLİR?

Veliler öğrencilerin devamsızlık, sınav sonuç, karne not bilgilerini e Okul VBS giriş ile öğrenebiliyor.

E-okul VBS girişi için ilk adımda bilgilerine erilmek istenen öğrencinin T.C kimlik ve okul numaraları ilgi alanlara girilmeli. Bunların hemen yanında yer alan güvenlik numaraları (siteye giren herkes için farklı) “Resimdeki Rakamlar” kutusuna yazıldıktan sonra “Giriş” butonuna tıklanarak VBS'ye giriş yapılabilir.

 
Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR