Mehmet Şimşek'e İngiltere'den CEO'luk teklifi

Uzun bir dönem Türkiye'nin ekonomi yönetiminde bulunan eski bakan Mehmet Şimşek'e, İngiltere'deki bir bankanın CEO'luk teklif edeceği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2018 11:20 GÜNCELLEME 12.09.2018 16:43 EKONOMİ
Mehmet Şimşek'e İngiltere'den CEO'luk teklifi
Mehmet Şimşek'e İngiltere'den CEO'luk teklifi

Dünya gazetesinin haberine göre, geçmişte Devlet Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevi üstlenen Mehmet Şimşek’e Doğuş Grubu ve Fiba Holding’in İngiltere’de kurduğu yatırım bankası Dome’dan CEO’luk teklifi geleceği öğrenildi.

Şimşek’in cevabı merakla bekleniyor...

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • KAFKAS TÜRKÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi yürü oraya git haydi
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst akıl ingiliz derin devletinin dünyaya yaydığı ekonomik krizin ve terörün çözümü bir lider etrafında toplanarak islam birliğini kurmaktır
    Cevapla
  • Adem Koncu 5 yıl önce Şikayet Et
    2005'te İngiltere'de Merrill Lynch'te çalıştığı dönemde Mehmet Şimşek ABD vatandaşı olan eşiyle birlikte İngiliz vatandaşlığına başvurdu. Şimşek, İngiltere makamlarına yaptığı başvurunun olumlu karşılanmasının ardından Türk İçişleri Bakanlığı'na müracaat etti. İçişleri Bakanlığı da, 26 Temmuz 2006'da 'Şimşek'in Türk vatandaşlığının korunarak Birleşik Krallık (İngiltere) vatandaşı olması'na izin verdi. Bakan Şimşek, İngiliz vatandaşlığıyla ilgili sorulara 'Olunmayacak diye bir yasak mı var?' yanıtını vermişti. Dolayısıyla şaşıracak bir durum yok?
    Cevapla
  • Ekonomi 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin kiymetini bilmediler bakan simsek.
    Cevapla
  • Kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabul ederse vatandaşlığı alınsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR