Halkbank'tan çok önemli kredi kartı borcu kararı

Halkbank kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 60 aya kadar yapılandıracak.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2019 17:14 GÜNCELLEME 21.01.2019 17:38 EKONOMİ
Halkbank'tan çok önemli kredi kartı borcu kararı
Halkbank'tan çok önemli kredi kartı borcu kararı

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın ardından Halkbank da kredi kartı borçlarını yapılandırıyor. Halkbank kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1.10 faiz oranıyla 60 aya kadar yapılandıracağını duyurdu.

 

Halkbank’ın bireysel müşterilerine yönelik geliştirdiği özel çözümle kredi kartı sahipleri, aylık yüzde 1,10’dan başlayan faizlerle 60 aya varan vade imkânından yararlanabilecek.

Halkın Bankası olma misyonuyla geliştirdikleri ürünlerle müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yanıt vermeyi amaçladıklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: “Piyasa istikrarını koruyarak reel ekonomiyi güçlü tutacak çalışmalar yapıyoruz, halkımızın bize olan güvenine layık olmaya çalışıyoruz.”

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği çözümlere bir yenisini daha ekleyen Halkbank, kredikartı borçlarını ödemekte zorlanan ve birikmiş kredi kartı borcunu yapılandırmak isteyen müşterilerine “Halk Destek Kredisi” kullandıracağını açıkladı.

Kredi kapsamında, Halkbank kredi kartı kullanıcıları, Halkbank ve diğer bankalara ait kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya kadar vade ile yapılandırmaimkânından yararlanabilecekler. “Halk Destek Kredisi”ni kullanmak isteyenlerin, gelir durumlarına uygun ödeme planı oluşturmaları da mümkün olabilecek.

Kampanya hakkında açıklama yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, müşterilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Adını halktan alan bir Banka olarak, halkımızın her türlü finansal ihtiyacına yanıt vermek önceliğimiz. Halk Destek Kredisi ile ödeme zorluğu yaşanan kredi kartlarına ait borçları yeniden yapılandıracak ve piyasa istikrarına katkı sağlamak için verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Bu kredi sayesinde kart sahipleri biriken borçlarını tek bir çatı altında toplayarak kolayca ödeme şansına sahip olacaklar. Bu kredimizle müşterilerimize rahat bir nefes aldıracağız.”

“Halk Destek Kredisi” hakkında detaylı bilgiye www.halkbank.com.tr ve Halkbank Şubelerinden ulaşılabilmektedir.

ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenlere Ziraat Bankası'ndan kredi verileceğini duyurmasının ardından Ziraat Bankası ( Ocak'ta yaptığı açıklama ile kredi kartı borçlusuna 24 aya kadar aylık yüzde 1.10, 60 aya kadar aylık yüzde 1.20 faizle bireysel ihtiyaç kredisi kullandıracağını duyurmuştu.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • bir_umut 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm vatandaşların T.C. Kimlik numaraları var bu T.C. Kimlik numaralarına göre baş vuranların tüm borçlarını ödeme koşullarını kapsamasını istiyoruz. Rica ediyoruz. Sonra Bu T.C. Kimlik numaralarına bloke koyulup Bundan sonra hiç bir bankadan kredi ve kredi kartı alamaması sağlanabilir. Tüm Borçları Kapsasın. Tüm borçlar bir bankada toplansın o bankaya ödensin....60 ile 120 Ay vade Faiz oranı 0.60 gibi olursa Vatandaş düşünülmüş olur..
    Cevapla
  • Haram olmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Uygulanacak miktar kadarı masraf gösterip faiz 0 verilse harama bulaşmasak
    Cevapla
  • Yavuz Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya arkadaş, 3 banka Kredi kartına odaklanmış, bı tanesi adam gibi borçları toparlayacak Tüketici kredisine neden odaklanmaz
    Cevapla
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    ne olacaktı adam sana kred verecek sen kartları kapatmayıp harcayacaaksın. borç üzerine yeni borç edeceksin sonra da yeniden banka bizi batırdı bitirdi. faizin belasını anlamayan ondan kurtulamaz. faiz olmasa enflasyon bile olmaz bu memlekette
    Cevapla
  • Yavuz Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu ne ya hepsi kredi kartına odaklanmış, borcunu düzgün ödeyen gecikmeye düşmemiş , ödemede zorluk yaşayan bireysel tüketici kredilerini neden dahil etmezler,
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    o faizler hem ödeyeni, hem de cebine koyanı yakacak, faize bulaşmayın, kredi, kredi kartı, vade farkı kullanmayın...
    Cevapla
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    bak ömer kardeş adın da ömer koymuş seni doğuran. ayağını yorganına göre uzat ki sıkıntı yaşamayasın. aksi taksirde sen bu kafayla 20 daire versek hepsini satar yine borçlanırsın. senin gibi bir yeğen vardı validesi ölünce 1 daire miras kaldı zamanında 85bin tl ye sattı.15 gün sonra yine beş parasız kaldı.
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    o zaman sen para ver biz de kullanmayalım akılveren kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR