‘Fenomen’ kazancı aylık 1 milyon TL

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sosyal medya fenomenleri en iyi kazanç sağlayan ünlüler arasına girmeyi başardı. Farklı sahalarda uzmanlaşanları var. Teknoloji, moda gibi belli alanlar var ancak herkese hitap edenler de bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2019 09:20 GÜNCELLEME 28.06.2019 09:21 EKONOMİ
‘Fenomen’ kazancı aylık 1 milyon TL
‘Fenomen’ kazancı aylık 1 milyon TL

Youtube kanalı ve Instagram hesabı bulunanlar en çok parayı alıyor. Milyonluk takipçi sayısı olan fenomenler yanında binlik takipçisi olanlar da var.

 

 

Ancak fenomen olmak için en az 100 bin takipçiyi bulmak gerekiyor. Her ne kadar yazılı kurallar olmasa da Youtube’da 100 bin takipçisi olan bir kampanya için 2 bin dolar alabiliyor. Instagram’da 100 bin takipçisi olanın bir içerik için ücreti 1000 doları buluyor. Gelirler de ünlüden ünlüye fark ediyor. Ancak sosyal medyada fenomen olarak tanınan kişilerin aylık 20 bin TL ile 1 milyon TL arasında kazandıkları söyleniyor.

YORUMLAR 1
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmesinler bu dünyada herkese yetecek kadar Mezar var kimse dünya ya kazık çakmıyor yani :))) Şükür sağlığımız var harcayacak kadar paramızda var fazlası onların olsun Allah bize gam keder vermesin oda onların olsun :))
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR