Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar ile Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 10:59 GÜNCELLEME 18.04.2020 12:10 EKONOMİ
Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik
Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik

Buna göre, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan sözleşmeli personel pozisyon unvanlarına "Çağrı Karşılama Personeli" de eklendi.

 

 

"112 Acil Çağrı Merkezlerinde çağrı karşılama hizmetlerini yerine getirmek üzere en az ortaöğretim kurumlarından mezun olmak" bu pozisyon için asgari nitelik olarak belirlendi.

112 Acil Çağrı Merkezlerinde, İçişleri Bakanlığının bu esaslar kapsamındaki mevcut dolu ve boş bulunan "Büro Personeli" sözleşmeli personel pozisyon unvanları, "Çağrı Karşılama Personeli" olarak değiştirildi. Söz konusu personelin "Büro Personeli" unvanında geçirdiği hizmet süreleri "Çağrı Karşılama Personeli" pozisyonunda geçmiş sayılacak.

 

 

Ayrıca, Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Karar'a ekli Sözleşmeli Personel Ek Ödeme Oranları Cetveli'ne "Çağrı Karşılama Personeli" ibaresi eklendi.

YORUMLAR 2
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    kamuda calısan işçiler maaş dahıl ıkramıyelerle çok maaş alıyorlar tanıdıgım bır kamu işçisi 2 saat vıda sıkıyom gerısınde yatıyom dıyor bazı yerlerde 1 kısının yapıcagı işi 10 kısı yapıyor denılıyor arasıra raporda alıyor gıtmıyor işe devletımız bu ıkramıyelerı kaldırsın bu devlete yuk
    Cevapla
  • 182 4 yıl önce Şikayet Et
    182 çalışanları için bir girişim olursa şaşırırım oysa sağlık yükünü taşıyan en ağır çalışma şartlarına sahibiz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR