ABD'den dikkat çeken analiz! Göklerin hakimi Türk SİHA'lar

ABD merkezli yayın kuruluşu Bloomberg Libya'daki son gelişmeleri anlattığı analizinde, “Türk Bayraktar SİHA'lar her geçen gün gökyüzünün hakimi oluyor” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2020 16:47 GÜNCELLEME 20.04.2020 16:47 EKONOMİ
ABD'den dikkat çeken analiz! Göklerin hakimi Türk SİHA'lar
ABD'den dikkat çeken analiz! Göklerin hakimi Türk SİHA'lar

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti güçleri, SİHA'ların desteğiyle başlattığı harekatta Hafter güçlerine darbe üstüne darbe vurdu. 5 gün içerisinde 7 şehir ele geçirilirken, 102 Hafter milisi esir alındı.

 

 

ABD merkezli yayın kuruluşu Bloomberg'in Libya'daki son gelişmeleri anlattığı analizinde 'BAE'nin kumandasındaki Çin yapımı Wing Loong SİHA'lar artık Trablus ve Misrata üzerinde rahatça operasyon yapamıyor. Türk Bayraktar SİHA'lar ise her geçen gün gökyüzünün hakimi oluyor' ifadeleri dikkat çekti.

YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rab Yavuz Sultan Selim Han ile aldığımız peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa sallalahü ve Sellem'in sancağını bu milletin üzerinde yükselmesine izin ver. Dünya müminlerini bu sancağın gölgesinde sana ibadet etmesini vesile kıl. Ya Rab bizler sana inandık sana güvendik senden başka bir güvencemiz de yok. Sen bize katında hayırlı olan yöneticileri bu ülke yönetimine getirmemizi sağla. Senin yolunda yürüyenler ile birlikte, zulme uğrayan zorda kalan tüm Müslüman alemine yardım etmemize izin ver. Bu ümmet içinden günü ve zamanı gelince Hz Mehdi ve İsa aleyhisselam a askerler çıkar. Övgüye ve övülmelere bir tek sen layıksın. Seferi bizim olsun zafer senin olsun. Amin
    Cevapla
  • İslam 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Haftere vurulan her darbe içerden birilerine vuruluyormuş gibi
    Cevapla
  • Vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sükürler olsun Türk milleti bunuda gordu ınsallah muhalefet bu bu guzel yukselısın atılımların önune tas koymaz capsız muhalefet daha ileriye gidelim diye bir derdi yok yazık
    Cevapla
  • madalyaburda 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya beşden büyük. Rabbim milletimize ve ülkemizé başarılar nasip eylesin..Amin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR