İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Haziran ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi, 29 Haziran Pazartesi'den itibaren hesaplara yatırılacak" dedi. T.C. kimlik numaralarının son hanesi 0 olanlara 29 Haziran'da, 2 olanlara 30 Haziran'da, 4 olanlara 1 Temmuz'da, 6 olanlara 2 Temmuz'da, 8 olanlara ise 3 Temmuz'da ödemeler yapılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 10:33 GÜNCELLEME 26.06.2020 11:01 EKONOMİ
İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi
İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri öne çekildi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 29 Haziran’dan itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.

 

Bakan Selçuk, “Covid-19 tedbirleri kapsamında 5 Temmuz’da yapılması gereken Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektik. Ödemeleri, 29 Haziran’dan itibaren T.C. Kimlik Numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız.” dedi.

“Haziran Ayına İlişkin Ödemeler 29 Haziran-3 Temmuz Tarihleri Arasında Yapılacak”

IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödemelerin yapılacağını da hatırlatan Bakan Selçuk, “T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran’da, 2 olanlara 30 Haziran’da, 4 olanlara 1 Temmuz’da, 6 olanlara 2 Temmuz’da, 8 olanlara ise 3 Temmuz’da ödemeler yapılacak.” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben 4. 5 aydır işsizim ve verilen para 1000 tl pandemi yardımın dan işten çıkartıldım şimdi onu da geçtim bizi ücretsiz izin verdiler onuda geçtim peki ben beş ay boyunca 1000 tlyı kiramı su mu elektirikmi dolgazmı yoksa yeme iç memi siz söyleyin efendim benim birde 12 yaşında kızım var .
    Cevapla
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben ise yeni başladım 120 dolmadigi için kısa calismadan yararlanamadim çalıştığım şirket ve 3 gün çalışıp 3 gün izinli oldum baktım ay sonu hesabıma para yatmadı iş kuru aradım siz kayıtlı değilsiniz dediler ve ben bunu işyerine bildirdim sonra tam zamanlı çalışmaya başladım yanlız su varmı isyerim benim 11 günlük çalışmadım ücreti vermedi yılık iznim olmadığı için ama ben kadir oldum yarım aylık aldım zaten asgari ücret alıyorum sigortam da 19 günlük yatmış saçmalık nedeyim
    Cevapla
  • Yoksul 3 yıl önce Şikayet Et
    Mrb. Ben hep yuru vatan kibrısa çaliştim sigortasız ben nasil işsizlik maaşi alabilirim
    Cevapla
  • Birilerindenbirisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Alamazsın kardeş sigortanı iptal etmeleri gerek alman için öncelikle
    Cevapla
  • Melis 3 yıl önce Şikayet Et
    Mrb bir şey soracağım merak ettim için MEB çalışanlari gecic işçiler 2 ay maaş alamayacak ve sigortaları yatıyor bu süreçte bu yardımlardan faydalana biliyormu
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    EYT için de şöyle güzel bir müjde gelse ne güzel olurdu.
    Cevapla
  • Rdygö 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah başkandan müjdeyi bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR