Bakan Albayrak açıkladı: Son 11 yılın en iyisi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Borsa İstanbul, nisan-haziran döneminde yüzde 29,9'luk yükselişiyle 11 yılın en iyi çeyreklik performansına imza attı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 11:29 GÜNCELLEME 02.07.2020 11:41 EKONOMİ
Bakan Albayrak açıkladı: Son 11 yılın en iyisi
Bakan Albayrak açıkladı: Son 11 yılın en iyisi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'ye ve piyasalara güvenin her geçen gün arttığını belirterek, "Borsa İstanbul, nisan-haziran döneminde yüzde 29,9'luk yükselişiyle küresel piyasalardan pozitif yönde ayrışarak 11 yılın en iyi çeyreklik performansına imza attı." ifadelerini kullandı.  

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, borsadaki yükselişi değerlendirdi.

Türkiye'ye ve piyasalara güvenin her geçen gün arttığını vurgulayan Albayrak, "Borsa İstanbul, nisan-haziran döneminde yüzde 29,9’luk yükselişiyle küresel piyasalardan pozitif yönde ayrışarak 11 yılın en iyi çeyreklik performansına imza attı. Sermaye piyasaları büyür, Türkiye büyür." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 2
  • Fermantasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah başımızdan eksik etmesin vatana hizmet edenleri ve chp denen partiyi de bu ülkeye başa getirmesi musallat etmesin
    Cevapla
  • Gerçeklerr 3 yıl önce Şikayet Et
    Son yıllarda Türk ekonomisine hep yoldan saldırıyorlar, özellikle Türk bankacılık sistemine DDos saldırıları yapıyorlar, yurt dışı kaynaklı Siber savaş var şuan. BAE'den bile siber saldırı yapılıyor ülkemize. Bunca saldırıya rağmen Berat bey iyi iş çıkarıyor. Tatiloğlu olsaydı çoktan bırakıp kaçmıştı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR