HalkBank kredi başvuru ekranı: 1,09 faiz 60 ay vade ile İhtiyaç Kredisi!

HalkBank, Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında 1,09 faiz oranı ve 36 aya varan vade ile 30 bin TL İhtiyaç Kredi veriyor. Banka kredi paketi ile mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. tüm ihtiyaçların karşılanmasını hedefliyor. İşte kredi başvuru şartları ve başvuru ekranı...

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 09:22 GÜNCELLEME 26.10.2020 09:23 EKONOMİ
 HalkBank kredi başvuru ekranı: 1,09 faiz 60 ay vade ile İhtiyaç Kredisi!
HalkBank kredi başvuru ekranı: 1,09 faiz 60 ay vade ile İhtiyaç Kredisi!

HalkBank, 1,09 faiz oranı ve 36 aya varan vade ile 30 bin TL İhtiyaç Kredi veriyor. Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında sunulan kredi ile mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. tüm ihtiyaçların karşılanması hedefleniyor. Anlaşmalı olmayan firmalardan ürün alınmak istendiğinde ise kredi 1,39 faiz oranları ile sunuluyor. Müşterilerden firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura talebinden sonra kredi paketinden faydalanmak mümkün hale geliyor. Peki Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuru şartları neler? anlaşmalı firmalar hangileri? İşte tüm detaylar ve başvuru ekranı...

SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ NEDİR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi, küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %1,09’dan başlayan faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar sunulan kredi paketidir.

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilerine 1,09 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,39 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

 

 

ÖDEME KOŞULLARI NELER?

Dilerseniz anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,09 faiz oranıyla ya da Bankamız müşterisi olup anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile  %1,39 faiz oranı ile kredi ödemeleri eşit taksitlerle gerçekleştirilebiliyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredisine HalkBank şubelerinden ve resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuruda buluna bilirsiniz.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ