Borsa ilk yarıda yükseldi

Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 0,75’lik değer kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 14:11 GÜNCELLEME 21.10.2020 14:16 EKONOMİ
Borsa ilk yarıda yükseldi
Borsa ilk yarıda yükseldi

Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi günün ilk yarısında yüzde 0,75’lik değer kazandı. Endeks 9,05 puan artışla 1.219,46 puana çıkarken, toplam işlem hacmi 8,8 milyar lira oldu.

 

İlk yarıda bankacılık endeksi yüzde 1,31, holding endeksi yüzde 0,11 değer kazandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Borsa yükseliyor. Altın ve dövizde yükseliyor birileri milletten alıyor ve bu araçlara para yatırıyor. Gariban halk da cumhurbaşkanının paranızı tl de tutun lafı gereği her gün biraz daha fakirliyor.
    Cevapla
  • Malkoc 3 yıl önce Şikayet Et
    Para para para daha çok para.. ulkeni, paranı, vatanını sat daha çok para kazan, kazandıklarınla belki daha iyi bir vatan daha güzel bir bayrak alabilirsin umarım..
    Cevapla
  • Gani 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani sen simdi sayin c.baskaninin islam davasi guttuğunu ve derdinin muslumanlar olduğunu ima edip adem beye zebani ve azap zopasini gosteriyorsun adem beye namaz haram helal iman ve itikat konularini geçerde oy verme konusunda yanliş yaparsa direkt zebanilere teslim diyorsun yani hayretler içindeyim siz hangi dindensiniz sayin c.baskanindan nasil bukadar eminsiniz elinizde ne gibi bi delil varda bukadar rahat yaziyorsunuz
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri operasyon cekiyor sende bunu bilerek dolar aliyorsan o zaman kimin tarafinda isen o tarafta yaratilirsin. Zebanilere altin dolar teklif edersin. Bi Türkiye kaldi ondan sonra Islam davasini kaldiracak hickimse yok. Para mal mülk gecmiyor Adem bey. Vakit can dan da gecme vakti.
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    cezere kalkışta manevralarda sendeliyor kontrolü bıraksan düşecek gibi durumu var motor gücü hassas kontrol edilemiyor bence kalkışı sağlayan güç motorları stabil güç ayrı ,yön sağlayan motorlar farklı olmalı ayrıca denge için ana motorların arası açık olmalı arı kuşunun altın ölçüleri referans alınabilir.
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    editör başlıkla içerik yanlışlık hatası bu kadar çok yapan rekor kıran yoktur lütfen okuyucunuzla dalga geçen davranışları düzeltin.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Galiba milletle dalga geçen bir denyo uzun zamandır bu haberi bu şekilde tutuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR