İTO Başkanı Avdagiç: Mesajlar Türkiye ekonomisinin önünü açtı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar, Türkiye ekonomisine ilişkin hem yurtdışında hem yurtiçinde bakışın ‘kısa vadeden, orta vadeye kaymasının’ da teminatı oldu" değerlendirmesinde bulundu

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2020 16:47 GÜNCELLEME 11.11.2020 16:47 EKONOMİ
İTO Başkanı Avdagiç: Mesajlar Türkiye ekonomisinin önünü açtı
İTO Başkanı Avdagiç: Mesajlar Türkiye ekonomisinin önünü açtı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Cumhurbaşkanımızın verdiği net mesajlar, Türkiye’nin COVID-19 sonrası önüne çıkacak fırsatları kaçırmayacağına olan inancımızı güçlendirdi" dedi.

 

Avdagiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasındaki açıklamalarına ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar, Türkiye ekonomisine ilişkin hem yurtdışında hem yurtiçinde bakışın ‘kısa vadeden, orta vadeye kaymasının’ da teminatı oldu" ifadesini kullandı.

Şekib Avdagiç, "2021 yılı için bir yandan aşı ile ilgili olumlu haberler umutları güçlendirirken, Cumhurbaşkanımızın açıklamaları da bundan sonrası için Türkiye ekonomisinin önünü açtı. Cumhurbaşkanımızın yatırım ortamının iyileştirilmesi, reformların devam edeceği vurgusu, enflasyonla mücadeleye ilişkin verdiği mesajlar, ekonomide beklenen atılımın köşe taşlarını oluşturacaktır" diye konuştu.

 

YORUMLAR 3
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesajla düzelmiyor istifa ile düzeliyor. İnşaat istihdam içinde %6 , yatırım içinde %45 bu kafa düzelmeden ülke düzelmez. 19 senedir aynı hata devam ediyor. Cari açık enflasyonun sebebi. Teşhis yanlış olunca tedavi yanlış oluyor. Bu ülkenini parasını betona gömmeye değil sanayi ve fabrika yapmaya ihtiyacı var iken birileri kumda oynuyor ve artık sabırlar tükendi.
    Cevapla
  • Meçhul 3 yıl önce Şikayet Et
    Dolara ihtiyaç yok TL var. Dolara her halükârda ihtiyaç yok yerde toprak elde ekin var.
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil cahil konuşma. Göbeğimize kadar dışa bağımlıyız. Dışarıdan ara ürün almayalım bütün sanayi durur. Ülkede o anlamda nerede ise hiç bir şey üretilmiyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR