BAYKAR tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli milli taarruzi insansız hava aracı AKINCI'da adım adım sona yaklaşılıyor.

Bayraktar AKINCI PT-3, bugün Orta İrtifa Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı. 

 

Yorumlar 167 Yorum Var
  • Akinci Beyi 12.04.2021 15:10
    Sayin Selcuk Bayraktar tesekkür ediyorum size ,isim olarak Akinci yi kullandiginiz icin,teklif bendenize ait,insallah Akincilar gibi düsmani ezer geceriz bu ucaklarla.
  • Barış 11.04.2021 22:10
    Tek vatan. Tek Bayrak ve Tek millet. Gelin kardeşler bir olalım, diri olalım. Henüz daha geç değildir, lakin düşman da boş durmaz. Allah rızası için benliği değil, bir olmayı ve ilerlemeye doğru birlikte çalışalım.
  • FANİ YOLCU 11.04.2021 17:42
    Allah cc senden,seni büyütüp bu seviyeye getiren ana-babandan,yol arkadaşlarından,REİSİMDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH AMİN AMİN AMİN
  • çankırılı 11.04.2021 16:53
    Rahmetlik BAŞBUĞUMUZ TÜRKEŞ kızıl elmaya kızıl elmaya derdi dedigi gerçekleşiyor.ALLAH razıolsun SELÇUK BEYE onu dogurup yetiştiren annenin babanın ellerinden Öperim.YÜRÜ TÜRKİYEM DOĞRU YOLDASIN.
  • Zekiuzun 11.04.2021 16:03
    AKINCILAR Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik Haykırdı, ak tolgalı beylerbeyi "İlerle!" Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan Bir gün yine doludizgin atlarımızla Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla Cennette bu gün gülleri açmış görürüz de Hâlâ o kızıl hâtıra gitmez gözümüzde Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik
Daha fazla yorum görüntüle