Baykar'dan kripto para dolandırıcılığı uyarısı!

Türkiye'nin milli İHA ve SİHA'larını geliştiren ve dünyaya da ihraç eden Baykar adına açılan kripto para, borsa ve benzeri yatırım alanlarında faaliyet gösteren web siteleri için açıklama yapıldı. Şirket bu alanlarda herhangi bir faaliyette bulunmadıklarını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2022 13:51 GÜNCELLEME 22.03.2022 19:30 EKONOMİ
Baykar'dan kripto para dolandırıcılığı uyarısı!
Baykar'dan kripto para dolandırıcılığı uyarısı!

Baykar'ın adını kullanarak kripto para, borsa ve benzeri yatırım alanlarında faaliyet gösteren internet sitelerine ilişkin Baykar'dan açıklama geldi.

Baykar'dan yapılan açıklamada "Firmamızın ismi olan Baykar, Bayraktar adıyla milli ve özgün olarak geliştirdiğimiz İHA sistemleri ve firma yöneticilerimiz adına kripto para, borsa ve benzeri yatırım alanlarında tarafımızdan yapılan herhangi bir girişim bulunmamaktadır.

İnternette "www.bayraktartb2.com" adresi altında ve çeşitli sosyal medya mecralarında aynı ismi kullanarak başlatılan sözde kripto para girişimi ile firmamızın hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.

Tarafımıza ait isimleri kullanan girişimlerin hepsi hukuken sorunlu, bizleri seven ve güvenen insanları aldatmaya yöneliktir.

Adımızı kullanan tüm girişimlere karşı hukuki süreçleri başlattığımızı ve tespit ettikçe hukuk önünde hakkımızı aramaya devam edeceğimizi bildiririz." denildi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Urfali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben servetimi borsada kaybetmis biri olarak soyluyorum bu hainler baktilarki baykari deviremeyecekler hileyle hurdayla devirmeye calisaklar ama nafile bayraktar kardesim tarihin yetistirdigi en akili insandir. Bu topraklarda sultan alparslan sultan fatih mehmet han sultani selahattin eyubi ve sultan abdulhamit in cografyasina dogan bir gunestir rabimkorusun yolu daim acik olsun insallah
    Cevapla
  • anadolum 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerden her şey beklenir, Bayraktara da böyle bulanık ne olduğu belli olmayan kazanç içinde olmamak yakışır,
    Cevapla
  • son ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman gözünü seveyim yeğen,ne idüğü belirsiz haram olması muhtemel parayı,sakın savunma sanayiine bulaştırma,yoksa neye sebep olacağını sizler de iyi bilirsiniz.
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytan lıklar ı yapanlar bu cesareti nereden alıyor ?...Kanunlar caydırıcı olmalı haysiyet cellatları haketti ğin i bulmalı. ...
    Cevapla
  • ŞerafettinBOZDOĞAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR