Ünlü yatırımcıdan şok eden Bitcoin ve Etherium tahmini

Kripto para dünyasının önemli isimlerinden Richard Heart, Bitcoin ve Ethereum hakkında şoke eden öngörülerde bulundu. Ünlü yatırımcıya göre çalkantılı süreç henüz daha yeni başladı ve varlık fiyatlarında henüz dip görülmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2022 10:24 GÜNCELLEME 24.05.2022 10:56 EKONOMİ
Ünlü yatırımcıdan şok eden Bitcoin ve Etherium tahmini
Ünlü yatırımcıdan şok eden Bitcoin ve Etherium tahmini

Ethereum tabanlı bir kripto token olan Hex ve alternatif bir coin olarak tasarlanan PulseChain'in kurucusu olan Richard Heart, isabetli tahminleriyle dikkat çeken bir isim. 2019 yılında Bitcoin’in 60 bin dolara çıkacağını söylediğinde birçok kişi kendinin hayal görmekle suçlamıştı. Ancak Bitcoin sadece iki sene içinde 6 bin dolardan 60 bin dolara fırlayınca herkesin takdirini kazandı.

BİTCOİN KAÇ DOLAR OLUR?

Business Insider’ın  sorularını yanıtlayan Heart, şimdi yine herkesi şaşırtacak bir tahminde bulundu. Ünlü yatırımcı dünyanın önde gelen merkez bankalarının enflasyonla mücadele için izlediği para politikalarının kripto para piyasasını olumsuz etkilediğine dikkat çekti. En bilinen kripto para birimi olan Bitcoin yılbaşından bu yana %38 değer kaybederken, rakibi Ethereum %47 kayba uğrayarak yatırımcılarını strese soktu.

Kripto para piyasalarında 4 mayısta başlayan çalkantının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Heart, Bitcoin’in 30 bin dolardan 11 bin dolara gerilemesini beklediğini söyledi. Bitcoin’in 10 bin 600 ila 10 bin 350 seviyelerine kadar gerilemesini beklediğini söyleyen piyasa kurdu, 11 bin doların alım için iyi bir seviye olacağı görüşünde…

ETHEREUM KAÇ DOLAR OLUR?

Hex ve PulseChain'in kurucusu olan Richard Heart, yatırımcılar açısından Ethereum’un daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu inanıyor.  Ethereum’da beklediği dip seviyenin 750 dolar olduğunu anlatan ünlü yatırımcı, kripto paranın geleceğine inanan ve para kazanmak isteyen varlık sahiplerinin 1000 dolar seviyesinden alım yapmasını öneriyor. Grafikler incelendiği zaman çılgınca görünen bu öngörünün çok da mantıksız olmadığını fark ediyorsunuz. Tarihsel olarak, Ether'in tepeleri ve dipleri bitcoin'den daha dikti ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %95'lik bir düşüş göstermişti.

KAYNAK : Sigorta gündem
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR