GSM operatörleri yüzlerce mobil baz istasyonunu deprem bölgesine yönlendirdi

Türkiye'de faaliyet gösteren GSM operatörleri, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yurdun dört bir yanındaki yüzlerce mobil baz istasyonunu deprem bölgesine yönlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2023 18:28 GÜNCELLEME 06.02.2023 18:28 EKONOMİ
GSM operatörleri yüzlerce mobil baz istasyonunu deprem bölgesine yönlendirdi
GSM operatörleri yüzlerce mobil baz istasyonunu deprem bölgesine yönlendirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından verilen bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşların kesintisiz iletişiminin sağlanması için Türkiye'nin dört bir yanındaki mobil baz istasyonları bölgeye sevk edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı koordinasyonunda, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Türkiye bölgedeki iletişimin kesintiye uğramaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, bu çerçevede 3 operatör, şu ana dek Türkiye'nin farklı illerinden yüzlerce mobil baz istasyonunu bölgeye sevk etti. Bölgeye mobil baz istasyonu sevkinin devam edeceği bildirildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey! Anlı şanlı GSP operatörleri: 6 gün geçmiş yeni mi idrak edebildiniz?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR