ABD ve Cezayir'den yola çıkan dev gemiler Türkiye'ye ulaştı

Cezayir'in Arzew Limanı'ndan 14 Mart'ta yola çıkan "Lalla Fatma N'Soumer" adlı LNG gemisi, dün saat 06.36'da, Hatay Dörtyol'da bulunan FSRU'ya yanaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2023 12:34 GÜNCELLEME 20.03.2023 12:52 EKONOMİ
ABD ve Cezayir'den yola çıkan dev gemiler Türkiye'ye ulaştı
ABD ve Cezayir'den yola çıkan dev gemiler Türkiye'ye ulaştı

ABD ve Cezayir'den yola çıkan sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) gemileri Türkiye'ye ulaştı.

Uluslararası gemi takip verilerinden derlenen bilgilere göre, Cezayir'in Arzew Limanı'ndan 14 Mart'ta yola çıkan "Lalla Fatma N'Soumer" adlı LNG gemisi, dün saat 06.36'da, Hatay Dörtyol'da bulunan FSRU'ya (Yüzer LNG Depolama ve Gazlaştırma Ünitesi) yanaştı.

2004'te inşa edilen Bahamalar bayraklı gemi, 144 bin 888 metreküp kapasiteye sahip bulunuyor.

Öte yandan ABD'nin Cameron LNG Terminali'nden 3 Mart'ta yola çıkan Maran Gas Mystras isimli gemi de dün saat 12.44'te, Marmara Ereğlisi LNG Terminali'ne yanaştı.

2015'te inşa edilen Yunanistan bayraklı geminin kapasitesi ise 159 bin 800 metreküpe ulaşıyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Necmettin 1 yıl önce Şikayet Et
    İki çeşit münafık var olduğu söyleniyor. 1-İtikadi 2-Ameli. Münafıklıgın 3 alameti,belirtisi vardır. 1-Konustugu zaman yalan söyler, 2-Verdigi sozde durmaz, 3-Emanete ihanet eder.
    Cevapla
  • Mag 1 yıl önce Şikayet Et
    Lng araçlar da ve tüp lerde kullanılan gazdır.
    Cevapla
  • Nasrat şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Söz verip sözünde durmayan lar münafıklar zümresine girerler hadisi serif te buyuruyor rasulullah bay bay kemalde münafığın önde gidenidir okadar
    Cevapla
  • saygılar 1 yıl önce Şikayet Et
    bir kımseye kesin delil olmadan munafık demek islam inancında çok tehlikelidir arkadaslar
    Cevapla
  • Şemsettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasrat şahinin gunahmi değilmi Endişesi yokki. Amacı çamur at izi kalsin. Bay Kemal'in içini yarıp okudumu bu kanaata varmiß
    Cevapla
  • Atak Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün başörtüsünün yasak olmasını,bugün de başörtüsünün her yerde serbest olmasından sonra başörtüsü kanunu çıkaracağım diyene münafık demesek de şüpheyle bakmak hakkımızdır. Dürüstlük aptallık değildir. Ayrıca daha önce cami-cuma bilmeyen adam seçim arefesi cumaya gidiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Babam olsa babamın oğlu olsa islam ın kaidesi değişmez mümin olmak itikat ile alakalıdır mümin olduğunu sanan çook ok yaydan çıktığı gibi Islam dan çıkan zillet in sözde müslümanları kefereden betersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR