Bitcoin borç tavanı anlaşmasından güç aldı

ABD’DE borç limitini yükseltmeye ilişkin geçici anlaşmaya varılması, Bitcoin’e doping oldu. Anlaşmanın ardından 28 bin seviyesinin üstünü test eden Bitcoin, iki haftayı aşkın bir sürenin en yüksek seviyesine tırmandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2023 10:09 GÜNCELLEME 30.05.2023 10:09 EKONOMİ
Bitcoin borç tavanı anlaşmasından güç aldı
Bitcoin borç tavanı anlaşmasından güç aldı

Başkan Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy arasındaki borç tavanı anlaşması, küresel piyasalarda risk iştahına yardımcı oldu. Piyasalarda dikkat çeken risk rallisi, Bitcoin’de de hissedildi.

Dijital varlık Borsası Independent Reserve’den John Toro, “Pozitif risk duyarlılığı doğrudan borç tavanı çıkmazının çözümüyle ilgili. Finansman maliyetleri, kripto getirilerine göre yüksek olmaya devam ediyor. Bu da uzun vadeli yatırımcılar için negatif getiriye neden oluyor” sözleriyle yatırım ortamındaki risklere dikkat çekti.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR