Türk devinde büyük şok! 50 bin kişinin bilgileri çalındı
EKONOMİ
Türk devinde büyük şok! 50 bin kişinin bilgileri çalındı
TikTok taktik değişikliğiyle ABD'de kalabilir
TEKNOLOJİ
TikTok taktik değişikliğiyle ABD'de kalabilir
Dünya bu skandalı konuşuyor! Türkiye listede 3. sırada
TEKNOLOJİ
Dünya bu skandalı konuşuyor! Türkiye listede 3. sırada
KVKK'dan ''kişisel veri güvenliği'' uyarısı
EKONOMİ
KVKK'dan ''kişisel veri güvenliği'' uyarısı
Video konferans uygulamaları tehlike saçıyor!
MEDYA
Video konferans uygulamaları tehlike saçıyor!
İşte Covid-19'la mücadele sürecinde bilinmesi gerekenler
TEKNOLOJİ
İşte Covid-19'la mücadele sürecinde bilinmesi gerekenler
Kartı başkasına teslim eden banka yandı: 50 bin lira ceza kesildi
EKONOMİ
Kartı başkasına teslim eden banka yandı: 50 bin lira ceza kesildi
Bankanın kredi kartı sorumsuzluğu: 50 bin lira ceza kesildi
EKONOMİ
Bankanın kredi kartı sorumsuzluğu: 50 bin lira ceza kesildi
Kişisel veri ihlallerine 14 milyon lira idari yaptırım uygulandı
TEKNOLOJİ
Kişisel veri ihlallerine 14 milyon lira idari yaptırım uygulandı
Tüm Türkiye'yi ilgilendiren karar! Kimse hazır değildi ertelendi
EKONOMİ
Tüm Türkiye'yi ilgilendiren karar! Kimse hazır değildi ertelendi
İş dünyasını rahatlatan haber! 6 ay uzatıldı
EKONOMİ
İş dünyasını rahatlatan haber! 6 ay uzatıldı
Hatalı başvurular nedeniyle veri sorumluları için kayıt süresi uzatıldı
TEKNOLOJİ
Hatalı başvurular nedeniyle veri sorumluları için kayıt süresi uzatıldı
1 Ocak'ta zorunlu oluyor ama iş dünyası hazır değil
TEKNOLOJİ
1 Ocak'ta zorunlu oluyor ama iş dünyası hazır değil
Kişisel veri koruma bilinci zihinlere yerleşmeli
TEKNOLOJİ
Kişisel veri koruma bilinci zihinlere yerleşmeli
Bilgilerinizin silinmesini istemek hakkınız
TEKNOLOJİ
Bilgilerinizin silinmesini istemek hakkınız
Milyonlarca kişi bunu bekliyordu! Süre uzatıldı
TEKNOLOJİ
Milyonlarca kişi bunu bekliyordu! Süre uzatıldı
Özel Sektör ve Kamu Kurum Çalışanları İçin Zorunlu Eğitim
ADVERTORIAL
Özel Sektör ve Kamu Kurum Çalışanları İçin Zorunlu Eğitim
KVKK'den "özel nitelikli kişisel veriler" kararı
GÜNCEL
KVKK'den "özel nitelikli kişisel veriler" kararı
Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Ankara'da yapılacak
EKONOMİ
Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Ankara'da yapılacak
Herkesi ilgilendiriyor! Hapis ve para cezası var
Bilgisayar
Herkesi ilgilendiriyor! Hapis ve para cezası var