Flaş itiraf! "Kante için anlaştım Ozan Tufan'ı aldılar"

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo, sarı lacivertli döneme dair bomba itiraflarda bulundu. İtalyan futbol adamı, "O dönemde Aziz Yıldırım, genç bir Türk oyuncu (Ozan Tufan) için diretti. Ben 8 milyon Euro’ya Kante için Caen’i ikna etmiştim. Ama o Ozan Tufan'da ısrar etti" diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2019 11:56 GÜNCELLEME 04.02.2019 11:56 Fenerbahçe
Flaş itiraf! "Kante için anlaştım Ozan Tufan'ı aldılar"
Flaş itiraf! "Kante için anlaştım Ozan Tufan'ı aldılar"

Fenerbahçe’den Giuliano Terraneo geçti… 2015-16 sezonunda Aziz Yıldırım’ın, “futbolun tek patronu” olarak takımın başına getirdiği İtalyan sezonu tamamlayamadı. Aziz Yıldırım’a “tesislere gelmemesini” söylemesi ipini çekti. Yüksek tazminatlar alıp gönderildi.

 

İki taraf arasında yapılan gizlilik anlaşmaları yüzünden hep sustu. Ali Koç yönetimi, Terraneo’nun tazminatının ödemesini bitirdi. Hali hazırda West Brom’da çalışan İtalyan sportif direktör, transfer dönemi sonrası takım muhabirleriyle toplantı yaparken Fenerbahçe günleriyle ilgili de bomba itiraflarda bulundu.

Terraneo, "Fenerbahçe’ye aldığım; Josef de Souza, Simon Kjaer ve Nani’den toplamda 7 milyon Euro kar ettik. West Brom’da da hep karlı işler yapacağım. Transferine karşı çıktığım Ozan Tufan, Robin van Persie, Fernandao ve Volkan Şen isimleri yönetimde sıkıntı yarattı. O dönemde Aziz Yıldırım, genç bir Türk oyuncu (Ozan Tufan) için diretti. Ben 8 milyon Euro’ya Kante için Caen’i ikna etmiştim. Ama o Ozan Tufan'da ısrar etti. 'Yaya Toure olacak' dedi ve aldırdı. Üstelik Vitor Pereira'nın “işimize yaramaz” demesine rağmen... West Brom’da Kante gibi gençleri bulacağız. Teknik ekibin sözleri her zaman dinlenecek" ifadelerini kullandı.

 

(Fotospor)

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    aziz in egolari iste
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kante'nin piyasa bedeli 100 milyon euro şu anda. Ozan'ın ise 1 milyon euro.
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    aziz baba ya sakat yada fosları alırdı. o futboldan anlamazdı.Kante 8 milyon euroya alınsaydı şimdi piyasa değeri 100 milyon euro. böyle niceleri kaçırdı fb aziz babanın inatlığı yüzünden.
    Cevapla
  • del toro 5 yıl önce Şikayet Et
    Kante 8 milyona alınsaydı şimdiki piyasa değeri 1 milyon bile olmazdı kardeş emin ol... Türkiye'de bildiklerini de unutur öyle giderlerdi...
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    simdiki baskaniniz cok iyi transfer yapiyor dimi aldiklarini da sezon bitmeden gonderiyor ne hikmetse
    Cevapla
  • ali ulvi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozan gelişim gösteremedi kilosunu kontrol edemeyen sporcu nasıl gelişim sağlasın.Özel hayatına dikkat etmedi.Yaşı çok genç ama artık olmaz.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Kör olur badem gözlü olur. Canteyi bilemem ama ozanı yakan fb dir. Doğru bir teknik direktör ile çalışsaydı ozan çok iyi yerlere gelecek potansiyele sahipti. Hala da geç değil.
    Cevapla
  • Kaanfb 5 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan ne kadar anladığın belli ozan kac t. Direktör değiştirdi haberin var mı tenekeyi parlatsan çeyrek altın eder mi. Sana benden tavsiye bilmediğin konu hakkında yorum yapma
    Cevapla
  • fuat 5 yıl önce Şikayet Et
    ozan fb de 5 teknik dırektorle calıstı. 5 teknık dırektorde kotu ozan ıyı oylemı????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR