Koç: Durumun vehametini siz de anlayacaksınız!

Fenerbahçe'de tüzüğün bazı maddelerinde değişikliğe ilişkin olağanüstü genel kurul yeterli üye sayısı katılmadığı için iptal edildi. Gözler öğlen başlayacak olağan mali genel kurul toplantısına çevrildi. Öte yandan eski Başkan Aziz yıldırım ve mevcut Başkan Ali Koç ibraya sunulacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2019 12:11 GÜNCELLEME 16.06.2019 13:20 Fenerbahçe
Koç: Durumun vehametini siz de anlayacaksınız!
Koç: Durumun vehametini siz de anlayacaksınız!

Fenerbahçe Kulübünde mevcut tüzüğün bazı maddelerinin değişikliğine ilişkin olağanüstü genel kurul iptal edildi.

 

 

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen genel kurula sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ile kongre üyeleri katıldı.

Tüzük değişikliği için son seçimli genel kurula katılanların yüzde 10'u olan 2 bin 342  üyenin hazır bulunması gerekiyordu. Ancak bu sayıya ulaşılamadığı için iptal kararı geldi. 

 

 

"TÜZÜK TADİLİ TOPLANTIMIZ İPTAL, ÖĞLEDEN SONRA MALİ GENEL KURUL VAR" 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "Tüzük tadili için 2 bin 342 üyenin hazır bulunması gerekiyor ancak sanırım bu sayıya ulaşamayacağız. Endişe edecek bir durum yok. Sadece mali açıdan düzenlenmesi gereken maddeler vardı. Acelemiz yok. Bizi 25-30 yıl götürecek bir tüzük hazırlayacağız." dedi.

Açıklamalarına devam eden Ali Koç, "Şu an katılım sayısı 1572. Öğleden sonraki mali genel kurul toplantımıza kadar sizleri bu sıcakta yormayalım. Öğleden sonra anlatacağım konularla beraber, durumumuzun vehametini siz de anlayacaksınız." dedi.

YILDIRIM VE KOÇ İBRA'YA SUNULACAK

Mali kongrede Aziz Yıldırım'ın başkanlık yaptığı 1 Ocak - 4 Haziran 2018 ile mevcut başkan Ali Koç'un görevde bulunduğu 5 Haziran-31 Aralık 2018 dönemleri ayrı ayrı ibraya sunulacak, 2019 yılı bütçesi oylanacak.

YORUMLAR 5
  • Gec gelen akil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc ilk secildigi gun herkes havalara ucmustu.ben ogun ilrde gorurum sizleri aziz baskani cok ararsiniz diye habere yorum yapmistim sonuc asagidaki yorumlarda.istw turk milleti boyle illaki basarizsizligi gormeden anlamiyorlar. Ogun hepiniz aziz baskani giti diye sevinmistiniz.unutmayin
    Cevapla
  • ADNAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç fenere başkan olmamalıydı koç 2 taraflı oynuyor aziz beyi çok arayacağız ama iş işten geçti bu arada bize 3 temmuz yaşatanlar ya hapiste ya firarda yada hastanede aziz beyin başı dik ve serbestçe her yere gidiyor fetöcu takımlarda ne zaman mumları sönecek....
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan futbolculara saçma para verip Porsche ve Lamborghini lerre binerken tarafarami sordunuz
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    bu koça güvenip takımın başına getirdiler takım küme düşmeye oynadı adam türkiyenin en zengini fakat garip seyirciden allah rızası için para topluyor enayimi bu fenerliler hayret akıl tutulması yaşıyorlar küme düşselerdi bundan iyiydi
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç başkan fener kümeye
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR