Fenerbahçe Talisca transferini bekliyor!

Al Hilal eski Beşiktaşlı Talisca'yı almak için Guangzhou ile masaya oturdu. Suudi kulübü Sambacı'yı alırsa, Fenerbahçe'nin istediği Eduardo'yu bırakacak.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2020 10:15 GÜNCELLEME 17.04.2020 10:15 Fenerbahçe
Fenerbahçe Talisca transferini bekliyor!
Fenerbahçe Talisca transferini bekliyor!

Max Kruse'nin kötü performansının ardından yeni sezon için 10 numara transferini de gündemine alan F.Bahçe'de sıcak saatler yaşanıyor… Sarı-Lacivertliler'in listesinde bulunan Carlos Eduardo'nun kulübü Al Hilal, eski Beşiktaş'lı Talisca'ya talip oldu.

SÖZLEŞMEYİ UZATMAYACAKLAR

Suudi kulübü, Guangzhou ile masaya oturarak görüşmelere başladı… Al Hilal eğer Talisca'yı alırsa, Carlos Eduardo'nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayacak.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Bu durumda Fenerbahçe hemen harekete geçecek ve bonservisi elinde olan Sambacı'yı kadrosuna katacak. 30 yaşındaki Eduardo kariyerini Avrupa'da sürdürmeye sıcak bakıyor.

 

BU SEZON 11 GOLE İMZA ATTI

Daha önce Porto ve Nice gibi kulüplerin formasını giyen Eduardo bu sezon Suudi Ligi'nde 11 gole imza attı. Eduardo sol kanatta ve ikinci forvet rolünde de oynayabiliyor.

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNDE

Çin'den ayrılmak istediği öne sürülen Talisca'nın ismi bir süredir Beşiktaş ile de anılıyor. Ancak Brezilyalı yıldızın yüksek maliyeti, Türkiye'ye geri dönüş ihtimalini azaltıyor. Guangzhou ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Talisca, Çin'de forma giydiği 36 maçta 27 gol ve 11 asistle müthiş bir performans sergiledi.

YORUMLAR 4
  • D. Yegek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne rezillik ya ülkemizde 4 büyüklerden durumu iyi olan ts vs gs var bunlar habire gençlere giderken biz maliyeti yüksek işe yaramaz çöp alıyoruz bravo Ali Koç
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Taliskayı geçtik Ali Koç yine Teknik direktör alamayacak!?.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe adına Tam isabet.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    Paraya kıyın talisca yı alın o zaman. O size parasını fazlasıyla kazandıracaktır. 57 tane çöp almaktansa bi tane düzgün futbolcu almak iyidir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR