İtalyan basını: F.Bahçe Callejon'u alamaz!

Fenerbahçe’nin, gelecek sezon için kadrosuna katmak için girişimler yürüttüğü iddia edilen Napoli oyuncusu Jose Callejon için İtalyan basını, sarı-lacivertlilerin bu transferi ekonomik sıkıntılar nedeniyle bitiremeyeceğini yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2020 11:54 GÜNCELLEME 17.04.2020 11:54 Fenerbahçe
İtalyan basını: F.Bahçe Callejon'u alamaz!
İtalyan basını: F.Bahçe Callejon'u alamaz!

Önümüzdeki sezon Napoli ile sözleşmesi bitecek olan İspanyol kanat oyuncusu Jose Callejon için devrede olduğu öne sürülen Fenerbahçe için, İtalyan basını bugün yeni bir iddia ortaya attı. Oyuncunun transferinde geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’ye ciddi bir rakip çıktığını ve 33 yaşındaki oyuncu için Valencia ile Sevilla’nın da devrede olduğunu yazan Çizme basını, bugün de sarı-lacivertlilerin bütçe sıkıntısı nedeniyle bu transferde başarılı olmayacağını belirtti. İtalyanlar, Finansal Fair Play nedeniyle Fenerbahçe’nin sıkıntılı günler geçirdiğini ve Callejon için yıllık 3 milyon Euro bandına yakın bir ücret teklif edemeyeceği için transferde başarılı olmayacağını iddia etti.

2013-2014 sezonunda Real Madrid’den Napoli’ye transfer olan Jose Callejon, 7 sezondur İtalya’da forma giyiyor. Sağ ve sol kanatta mücadele eden 33 yaşındaki oyuncu bu sezon Napoli formasıyla çıktığı 32 maçta 2 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

 

YORUMLAR 2
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna para verene kadar Alex’i çağırın!
    Cevapla
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk once teknik heyet ve yonetimin degismesi lazim. kilicdaroglu chp icin neyse ali koc da fenerbahce icin o. ikisi de başarısız
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR